Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooool

Dlaczego kobiety myślą że ładne ubrania i kosmetyki to dla facetów

Polecane posty

Gość ooooooooooool

Nie rozumiem dlaczego niektóre myślą że gdy się ładnie ubieram i ma ładny makijaż to chce kogoś poderwać a wcale lat nie jest

Mój facet jest za granicą. I tylko jak przyjeżdża to jestem umalowana non stop, sukieneczki, minióweczki.. jak go nie ma to dresy i luźne koszulki. Dbam o siebie cały czas ale jak on przyjedze to jak by we mnie piorun strzelił :)

Gość ooooooooooool
Niektóre kobiety zachowują się tak jakby facet to było centrum wszechświata i wszystko ma się wokół nich kręcić a ja robię to dla siebie a nie dla facetów

Gość Ąbę
No właśnie ja nie rozumiem po co się np. przesadnie stroić do szkoły / pracy,np. specjalnie godzinę wcześniej wstawać żeby prostować włosy itp. Ja na co dzień ubieram się zwyczajnie i nie maluję a własnie dla swojego to mam ochotę się stroić fest :)

Gość fooldy
to jest naturalne nie tylko u ludzi ale i u zwierząt np. pawie takie zachowanie godowe

Ja zazwyczaj wstaje wczesniej właśnie po to, żeby sobie ogarnąć włosy (wyprostować) bo inaczej wygląda to średnio. Po prostu nie mam ochoty chodzic nieogarnięta wśród ludzi, żeby każdy sie zastanawiał co to za siano mam na głowie... źle sie wtedy czuje. :P Staram sie wyglądać jak najlepiej, ale robie to dla siebie