Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiazgor

sonda bardzo szczupła czy gruba dziewczyna? zdjęcie do wglądu

Polecane posty

Gość fooldy
mają inne figury więc trudno określić chudsza nie ma cyców i wcięcia w talii a grubsza ma ale za to wygląda jak skwarka wybieram chudą

Gość wredniucha100
ta większa jest kobieca i apetyczna

Gość czesio jajkowietz
chuda miliard razy🖐️

Gość o8p7otvg
O matko zdecydowanie chudsza! Ma o wiele ładniejszy brzuch i nie posiada piersi zwisów, dodatkowo ma fajne, zgrabne nogi. Osobiście wolę mieć małe jędrne piersi niż duże wyglądające jak po macierzyństwie.

Gość marysiazgor
no własnie obie cwiczyły z Ewą Chodakowską - znalazłam to zdjęcie na blogu jestem ciekawa jak to działa na ciała bo jestem wagowo pomiędzy jedną i drugą i nie wiem co bardziej może podobać sie facetom. gruba nie jest spalona jak skwarka heeh to chyba wina Twojego nasycenia matrycy

Gość chudsza mogaby troszkę
poćwiczyć, ale i tak bardziej mi się podoba ta większa nie jest zła, jednak taki brzuch mnie odrzuca i wydaje się masywniejsza, a osobiście podobają mi się delikatniejsze kobiety 1234rd jednak o gustach się nie dyskutuje, jednej osobie bardziej się podoba ta, a drugiej inna

Gość chudsza mogaby troszkę
no to chyba ta lansowana Chodakowska nie jest taka dobra, bo te laski reklamą jej ćwiczeń nie są

jaka gruba? normalna dziewczyna. bardzo seksowne ciało, nawet mi się spodobało a jestem kobietą.

Gość Vvvvvxxxzzz
Ta grubsza, mówię grubsza bo nie jest gruba, tylko ma kształty a do grubości jej daleko :) ta druga nie ma piersi to zdecydowanie nie kobieca sylwetka moim zdaniem, brzuch ma ładny jedynie

Gość Marta,23
chuda ma cialo jak 15 stka,grubsza jest sexi...nie jest otyła,tylko tak w sam raz :P

zdecydownanie chuda - ta druga jak usiadzie to jej sie pewnie wszystko walkuje, z boku pewnie tez nie wyglada za dobrze

Gość zawistni ludzie
obie mają ładne ciała. widać, że ta szczuplejsza jest jeszcze małolatką a większa jest dużo starsza. polki są takie wredne, że pieprzą tylko o tym jakie to inne kobiety są brzydkie i grube.... wiadomo, że faceci wolą dziewczyny noszące ubrania w rozmiarze M, bez kitu są seksowniejsze.

Gość kjnbhj
Raczej pytanie powinno brzmieć chuda czy szczupła, zgrabna (ja tam grubszej nie widzę). Zdecydowanie szczupla.

Gość żsłslsl
jeny, przeciez one obie sa grube :\ i jakies takie rozlazle. szczuplej dziewczyny nie widzialas. co prawda jestem anorektyczka i mam jakies tam skrzywienie ale mimo wszystko, tego bym szczuplym nie nazwala

Gość marysiazgor
podsumowując jest dokładnie pół na pół. czyli chyba okej, że jestem pomiedzy jedną a drugą.

Gość skoroodpowiadaci
że jesteś pomiędzy mniejszym flakiem a większym flakiem :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
przecież one obie są grube :D ja nei wiem gdzie ty bardzo szczupla w tym linku widzisz.