Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwsfgg

ile trwa wasz sex??????????????

Polecane posty

Gość wwsfgg

my normalnie 5-10 min i koniec:(

Gość Marta,23
no mi tez tak z 4-6 minut do poki mi sie reka nie zmeczy....potem przerwa pol godziny...i znowu 4-5 min.

Gość palaczka nałogowa
Nasz trwa max pół godz, a to dlatego że ja nie lubię dlugiego sexu. Wolę szybkie numerki, często nawet nie zdązymy się całkiem rozebrać

Gość Eryk Klapton
A ja jadę swoim tempem równe 15 minut.

Gość aaaaooooaaaaaaa
nnnnnnigdyyy sssię niiiieeee kończyyyyy

Gość dedededede
jeśli chodzi o sam sex to ze 3 minuty:D

Gość kameleaka
półtorej godziny

Gość Krótko iii na temat
Ja wczoraj moja rżnąłem przez 2 godziny. Ale po 20 jej orgazmach kapkę się zasapałem :P

Gość malasa
15-20 min.

Gość widać dziecko,ze kłopotów w
15-20 minut, nie lubie takich 2-godzinnych maratonów

Gość hahahahahahaa
dobry sex trwa 3 minuty , a reszta to pier.....e

Gość kurioziss
Mnie Edek wali średnio prze 3,5 godziny, bo potem musi nawilżyć pytona.

2 godziny gra wstępna (zabawa słowna, dotykowa, kuszenie, droczenie się, rozbudzanie chęci) + 6 godzin akcji. Ślimakowa - i pewnie będzie coraz gorzej, on z wiekiem zaniemoże :( Ratuj się w sposób wiadomy! :classic_cool: ;)

Gość krotkoo
Z grą wstęponą z 20 minut, i najbardziej lubię grę wstępną jak mnie liże i dotyka, bo sam sex to z 2 minuty. Moj za szybko dochodzi. dlatego uwielbiam pieszczoty, a za sexem nie przepadam, bo nie zdaze miec orgazmu nawet podczas sexu. A przy pieszczotach sie to udaje.

Wiesiek, nie widze, żeby mu coś dolegało. Raczej okaz zdrowia :D :classic_cool: Jaki to wiadomy sposób? :D Nieee no, ty znowu zaczynasz. To nieładnie. ;)

Gość iszjskxnsnx
U nas bardzo roznie- jak mamy ochote na szybki numerek to 2-15min, zazwyczaj tak z 20-30 min jednak. Kiedy mamy wolnbe nast dnia to czesto cala noc. Najczesciej (codziennie) jednak ok 20- 35min.

Ślimakowa - ja się tak nie bawię, jeśli Ty będziesz każde jego niedowartościowanie obracała w atut! Zrób mi choć raz przyjemność i ... ;) Oj no, tak mi się jakoś wbiło do głowy, że z Ciebie fajna du ... sza jest, no to przekabacam troszkę 🌼 ;) Hmm ... skąd wiesz, że okaz? = porównywałaś? Może chciałabyś mieć z kim porównać, by się upewnić, że on jest dla Ciebie idealny i nie ma na świecie już takiego faceta, który będzie odpowiadał Tobie tak, jak on. Zobacz jak fajnie żyłoby się z taką wiedzą: "On jest moim jedynym, przy nim czuję się niesamowicie, wiem, że zawsze mogę na nim polegać, jest dla mnie podporą, wiem, że jestem dla niego najważniejsza, zawsze się przy nim fantastycznie czuję, więź, która między Nami występuje przetrwa wszystko, jesteśmy dla siebie stworzeni, jesteśmy jednością, która przetrwa wszystko, wiem, że jestem dla niego całym światem" - no, ale to byś musiała się upewnić = sprawdzić, czy nikt inny nie będzie na Ciebie podobnie oddziaływał! ;)

Ślimakowa - no, a ile to trwało ... najdłużej? Wiem, wiem - napiszesz, że nie liczy się ilość, ale jakość, no, ale co w przypadku, gdy jakość idzie w parze z ilością? - czy wówczas nie warto dostarczać sobie więcej tego, co przyjemne? Może Twoje potrzeby nie są wygórowane? (psychologicznie Cię teraz "wezmę" ;) ).

Roznie ...od 30 minut Do paru godzin-zależy od nastroju i sil i ochoty.

Ślimakowa - nieeee! - to, że ja ... to oczywiste, bo ja jestem we wszystkim najlepszy! :classic_cool: - w przechwałkach także ;) Ależ ta Twoja podświadomość Cię nakierowuje ;) Lecę mięczaczko (od ślimaka), do następnego, o ile Cię te moje przekabacania nie męczą ;) Dobranoc.

Ja myśle, że liczy sie i ilość i jakość. Ale narazie nie musze ani ilości ani jakości szukać gdzie indziej :classic_cool: Myślisz, że moje potrzeby są małe? :D Oj nie, nie :D...

"Ale narazie ..." - o, to jest nadzieja ;) Ślimaczkowa - ale jak Ty piszesz, że potrzeby olbrzymie, a wcześniej piszesz o tak skromnym czasie przeznaczanym na coś tak fantastycznego, czym jest bliskość fizyczna, będąca następstwem bliskości psychicznej, no to jednak coś jest nie tak :( - a co tam, poprzekabacam sobie jeszcze ;) Pa. Wybacz, ale musiałem co nieco dodać ;)

Gość LALUNIA 86
ostatni 4 minuty:d wpadl, przyniosl pizze, zrobil swoje i wylecial jak z procy:D:D::D

Gość a ja myślę i myślę
zawsze za krótko ;)