Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to ogarnąć

problem z samodzielnośćią

Polecane posty

Gość jak to ogarnąć

Mając 26 lat mieszkam nadal z rodzicami. Studiowałam poza domem rodzinnym, mieszkałam w innym mieście, ale niestety nie udało mi się znaleźć tam pracy. Wróciłam do domu i zaczęły się kontrole, zwracanie uwagi o wszystko i wydawanie poleceń. Przerasta mnie to bo czuję się na powrót małą dziewczynką, a szans na wyprowadzkę obecnie nie mam (kasa). Nie wiem co robić :( Tracę nadzieję, że to się zmieni...

Gość ffgghjhjk
mam identycznie i mam 28 lat... coz zrobic.

Gość koleś 123
proste,wystarczy przeprowadzić się do jakiegoś dużego miasta i zostać prostytutką.pięciu klientów dziennie po 200 zł to 1000 złoty dziennego zarobku.ale to jest proste,szkoda,że nie jestem kobietą.Faceci to dopiero mają problem.

Gość agnieszka errr
a nie znalazlas pracy w rodzinnym miescie?

Gość jak to ogarnąć
po moim kierunku nie mam co liczyć na pracę bez znajomości. owszem odkąd jestem w domu podejmowałam 3 różne prace, ale wszystko za marne grosze, także wszystko szło na bieżące wydaki czy kurs prawka. marzę o własnym samochodzie, mieszkaniu, tej upragnionej samodzielności którą miałam na studiach. ale co z tego? w domu rodzinnym moje zdanie się nie liczy, wiele znajomych miało podobny problem - po powrocie ze studiów, w domu rządzili rodzice, pouciekali więc. myślałam nad tym, ale jestem realistką - studiowałam w Krakowie, powrót wiąże się przeznaczeniem połowy wypłaty (w najlepszym wypadku) na wynajem, nie mówię o życiu czy innych wydatkach. myślałam nad tym, ale realizm brał górę - wyjechać by wegetować?