Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebezdomna...

Nie jestem bezdomna...

Polecane posty

Gość niebezdomna...

Ludzie myślą że jestem bezdomna, pewnie nie powiodlo mi sie w zyciu, nic mam, a to nie prawda, ja jestem po prostu wyzwolona, a to jest zasadnicza roznica :) Pozdrawiam z goracych kanarów! Nie-bezdomna Anita. 😘

Gość niebezdomna...
Gdybym chciala to moglabym isc do pracy na etat, wynajac mieszkanie itp. Ale ja nie chce, nie cpam, nie pije, nie pale, ale zyje jak bezdomna bo tak chce, nigdy nie lubilam konwenansow itp. wyzbylam sie tego pragmatyzmu.

Gość niewolnik do usług
mogę ci wylizać stopy?

Gość taktaktaczek
a skad bierzesz jedzenie i gdzie spisz oraz sie myjesz?

Gość niebezdomna...
Jedzenie kupuje za zarobione pieniadze (nie pracuje etatowo, ale czasem wykonuje jakies jednorazowe 'prace') albo przed zamknieciem niektore restauracje wydaja jedzenie ktore zostalo, albo w niektorych hotelach nikt nie sprawdza czy jestes gosciem... A co do spania to spie na plazy, na lezakach przy hotelach itp. Chyba ze sie zapowiada zimniejsza noc to szukam kogos kto oferuje nocleg na portalach chouchsurfingowych.

Gość niebezdomna...
a myje sie w natryskach publicznych 🖐️ Są setki sposobów na zdobycie jedzenia i spanie.

Gość niebezdomna...
W kazdej chwili moge sie spakowac i wrocic do Polski, do domu, i mieszkac bede miala gdzie, ale ja nie chce 🖐️ W Polsce nigdy bym sie nie zdecydowala tak zyc, nie ta pogoda :classic_cool: