Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UkrytaPrafda

jak ukryc czerwone rozstepy na tylku?

Polecane posty

Gość UkrytaPrafda

jutro mam randke, z noclegiem u faceta, to bedzie nasz pierwszy raz. jak ukryc czerwone rozstepy? te sa najbardziej widoczne

Gość UkrytaPrafda
taa, seks z gaciami na tylku dzieki za dobra rade!

Gość fooldy
korektor

Gość cvbvc
zgascie swiatlo

Gość fooldy
albo i nie bo ufyflasz prześcieradło jak chlopak ma białe to pomyśli że to kupa :O

Gość UkrytaPrafda
hahaha albo tylko od przodu bede mu sie pokazywac :D no raczej korektor, podklad zejdzie pod prysznicem :(

Gość UkrytaPrafda
Tak naprawdę, to te rozstępy to nawet nie najwiekszy problem. Niestety moje wargi wychodzą daleko poza srom. Troche mni eto krępuje, kiedy sikam, bo trzepoczą. Co zrobić, żeby sie nie spalić?

Gość Marta,23
te rozstepy sa poziome? hmm...powiedz mu ze jestes ostra laska i lubisz sadomaso....i zadawanie bolu....a te rozowe kreski na dupie są wlasnie pamiatka po takiej zabawie:) zapytaj go czy sm chce sprobowac...

Gość UkrytaPrafda
hahaha gorzej jak bedzie chcial sprobowac sm kurcze, niby wiem, ze to tylko cecha fizyczna, ze nie powinna miec znaczenia w naszych relacjach, a mimo to boje sie, ze jak to zobaczy to przestane wydawac mu sie atrakcyjna poza tym on juz ma jedno dziecko i obawiam sie, ze moze myslec, ze skoro juz teraz mam rozstepy to co to bedzie po ciazy :(

Gość UkrytaPrafda
myslicie, ze lepiej bedzie jak go uprzedze wczesniej? czy liczyc, ze nie zauwazy lub nie poruszy tego tematu?

Gość Marta,23
liczą sie jedrne cycki-tej samej wielkosci i...i to zeby byly 2 nie 3 ....waska talia...apetyczny kształt biodra....czysty pępek IPAZNOKCIE....zgrabne nozki... wydepilowane pachnace cialo...i TWOJ TEMPERMNET...!!! a nie to jaka masz skorę na dupie...wyluluuuzuuj myslisz ze on jest taki 100% centowo doskonaly be skazy???? phi..;p