Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALUNIA 86

MAZ WPADL Z PRACY PRZYNIOSL PIZZE I WZIAL MNIE W KUCHNI

Polecane posty

Gość LALUNIA 86

HAHA ale szoka mam chwile temu maz wyszedl:D pracuje dzis do 24 w pizzeri, wpadl niespodziewanie, przyniosl pizze i mnie przelecial na stole w kuchni wciagnal spodnie i wypadl z domu:):):) wariat, nie spodziewalam sie po nim takiej akcji:D

Gość LALUNIA 86
a pozniej sie nagle obudziłam z mokrymi majteczkami :(

Gość LALUNIA 86
bez kitu fajnie bo ostatnio mielismy troche kryzysow, nudy, beznadziei....zaskoczyl mnie. juz nie moge sie doczekac jak wroci, od lat sie tak nie czulam:D

Gość LALUNIA 86
nocny marek ---- a jak myslisz?:P ps.nie spie w majtkach:P

napalił się w robocie na jakąś pindę i musiał gdzieś upuścić a ty się cieszysz ale to słodkie :)

Gość LALUNIA 86
laura wszystko zawsze widzisz w takich czarnych barwach? u niego w pracy sa sami faceci on siedzi na zapleczu i nawet nie wiem kto jest na sali bo jest dostawca:D

Gość deszczowa piosenka 266666
No to Cię zaskoczył, dobrze, że też miałaś ochotę:)

ej taki żart :) napisałam że to słodkie , a serio to się postawił, a co wpadł zrobił co miał zrobić i poleciał prawdziwy chłop :)

Gość LALUNIA 86
albo ma romans i chce mi zamydlic oczy a ja sie gl;upia ciesze:D:D:

Gość LALUNIA 86
wiesz ostatnio nie mial pracy siedzial non stop w domu w depresji i warczelismy tylko na siebie a teraz cos sie zaczyna zmieniac na lepsze, jak na poczatku male szalenstwa

Gość LALUNIA 86
kombinatorka----za granica jest?:( wiem co czujesz ja kiedys tez wielkanoc sama spedzalam i jeszcze w ciazy....tule cie mocno, trzymaj sie, dacie rade:)

Gość suka soczyssta
nie ma romansu pindzio :D mam kochanka to wiem jak żonę traktuje :P na pewno takich akcji nie robi bo po co :P

lalunia - stres zabije wszystko widzisz inny chłopak jak ma pracę a tak tylko nerwy masakra a ty w domu czy też pracujesz ? najważniejsze abyście oboje chcieli to będzie dobrze

Gość LALUNIA 86
ja jestem na mase podejrzliwa i zazdrosna, potrafie rozdmuchac byle glupstwo i wymyslec dramat...ale walcze z tym i staram sie patrzec jasniej na wszystko:D a poza tym dzis bylo smiesznie bo akurat sprzatalam i bylam zdyszana troche, a on wlasnie zadzwonil io zdziwil sie czemu taka zasapana jestem:d a ja zaczelam cos krecic zeby sie zastanawial:d i za 10 minut wpadl na chate niby kase rozmienic hahahah zajrzal nawet do dziecka pokoju:D:D:Dale brechta:d

Gość kombinatorka domowa
tak, za granicą:O to będą drugie święta bez niego w ciągu 9 lat:O

Gość LALUNIA 86
suka --not o fajnie, ze tak mowisz, uspokoilas mnie:) laura---a wpadaj do mnie na pizze, mam z owocami morza:) pracuje, pracuje.przez pol rtoku nas utrzymywalam a teraz on mnie zaczal rozpieszczac w nagrode

Gość LALUNIA 86
moj byl 2 razy w uk i raz w Danii, z czego jedna wielkanoc i jedne Boze naRodzenie osobno bylismy....i to w przeciagu 4 lat.da sie wytrzymac, choc ciezko.majatek puscilismy an telefony.jak juz wroci, to go nie puszczaj wiecej, na swoim wymoglam ze juz nie pojedzie, wole zeby pizze wozil za grosze niz zbijal kokosy tysiace mil stad:D

Gość Mój mnie zaskoczył kiedy
myłam ząbki :D:D:D

Gość kombinatorka domowa
a tam romans od razu:O zdyszana byłaś to się zazdrosny zrobił:P znaczy, że cię bardzo kocha:) nie warto się złościć, kłócić o coś co nie jest tego warte, życie jest kruche i krótkie:)

Gość LALUNIA 86
JAK UPRAWIAJĄ SEKS? BANKIER - na raty NAUCZYCIEL/KA- z przerwami ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije króla nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny padlam:D:D:D:D:

Gość LALUNIA 86
hahah dobry patent, mowie Ci:):):)

Gość LALUNIA 86
a najl;epsze jest to, ze bylam pewna, ze to go wcale nie ruszy (tzn.ze cos krece, zajaknelam sie jak spytal cor obie itp.) , ze to go nie obejdzie,. i jakiez bylo moje zdziwienia i smiech jak doslownie za moment dzwonek do drzwi!! myslalam ze padne:D moja mama na to :jak dzieci:D

Gość eliza lotz
na bank ma kochanke ja bym sie nie cieszyla

Gość LALUNIA 86
ee tam moze nie...

Gość LALUNIA 86
pizza pychota, z oowocami morza, moja ulubiona:D a sosu poki co nie probowalam:D

Gość LALUNIA 86
jeszcze pol godziny i bedzie....jak mi sie czas dluzy buuuu