Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloompinkbloom

dacie jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość bloompinkbloom

musze napisać krótki artykuł jak co ludzie robią żeby spędzać wolny czas. I kurde nie mam pomysłu. ma to być krótki tekst dosłownie na strone. Nie chce zeby to był kolejny nudny artykuł pokazujacy ze ludzie po 60 i dzieci spedzaja czas przed telewizorem a ludzie w wieku prouktywnym spedzaja czas w robocie:d pliss podsuncie jakieś pomysły!!!!!!!!!

Gość nocny marek..
ja wstaję rano o 7, myję zęby, jem śniadanię i jadę swoim fordę na studia, jestę studęntę :)

Gość bloompinkbloom
cieszę sie Marku, że masz tak niezwykle urozmaicony dzień i że myjszesz zęby, ale nie ot o mi chodziło:D

Gość bloompinkbloom
Błagam:(

Gość lenerefasa
daję Ci sugestię co masz pisać, zapomniałę napisać że zanim pojadę na studia to sie ubieram oczywiście :) a jak wracam to ję obiad który zrobi mi mam i siadaą na kafeterie :)

Gość nocny marek...
to na górze to zapomniałem zmienić nick, jestem podszywę kafe :)

Gość zawiedziona fanka marka
marku myjesz zęby przed jedzeniem? ty śmierdzielu.. :(

Gość mozesz napisac o
zainteresowaniach poszczegolnych osob,np mlodziez uprawia sporty sezonowe,czy tam uczy sie jezykow,czy co jest bardzo popularne ostatnio gra po calych dniach w x-boxa,ludzie w srednim wieku maja tyle na glowie ze cudem znajduja czas na ksiazke czy wyjscie do kina,ludzie na emeryturze zapisauja sie na uniwersytet 3 wieku czy tam korzystaja z urokow "wolnosci" i opalaja sie do przesady na majorce-oczywiscie ci ktorych na to stac,ci ktorych nie stac chodza po parku,na basen albo zajmuja sie wnuczkami i plotkami :P

Gość bloompinkbloom
wiem, że mogę o tym napisać ale to jest, że tak powiem dość pospolite. bedzie to oceniał rodowity anglik i poinformował nas aby nie uzywał sformułowan typu " nowadays" bo to jest nudne, i nie zadawać retorycznych pytań chociaz wie, że my polacy to lubimy:P dlatego mam cisnienie zeby napisać to oryginalnie:p

Gość mozesz napisac o
no to zgap z jakiegos artykulu z neta o anglikach po angielsku,pozmieniaj niektore fakty i bedzie git,tzn po jego mysli ;)

Gość bloompinkbloom
narazie napisałam, że to rzadkie momenty które możemy calkowicie poświecic na przyjemnosci, i mam czarną dziure. teraz co napisać?

Gość mozesz napisac o
ja bym mu walnela w tym wypracowaniu tekstem ,ze oszukiwac sie nie mozna,ze w polsce zyje sie jak sie zyje i ze naprawde tylko ludzi zamoznych stac na jakies rozrywki a i to nie zawsze bo za duzo pracuja.napisz ze typowymi rozrywkami przecietnego polaka sa... i tak sobie wymieniaj

Gość mozesz napisac o
mozesz nawolac tez o przeszlym czasie,tzn jak bylo kiedys,co np robila twoja babcia czy tam ciocia a teraz jest inaczej i coraz trudniej znalezc czas na cokolwiek.ludzie sa szczcesliwi po pracy kiey maja minute ciszy,sa tacy ktorzy uprawiaja sporty inni duzo czytaja ,no temat rzeka ;)

Gość mozesz napisac o
poczytaj sobie artykuly na necie,moze cos wpadnie ci do glowy...

Gość mozesz napisac o
aaa teraz dokladnie przeczytalam,tutaj nie chodzi o polakow tylko o ogol ludzi? cos w stylu sposoby na spedzenie wolnego czasu? w necie masz tego mnostwo

Gość bloompinkbloom
od 2 h siedze i czytam artykuły na necie o tym ale wszystkie są na jedno kopyto:d No ze mnie sheakspeare tez kiepski :D

Gość mozesz napisac o
hahhahha to zesmy sie dobraly,ja tam nigdy nie umialam pisac wypracowan ;)

Gość mozesz napisac o
no na poczatku moze wspomnisz ze sa rozne sposoby spedzania wolnego czasu bla bla bla, ze zalezy to glownie od tego ile go mamy,bla bla bla,jakie mamy predyspozycje i zamilowania,ze sa rozne typy,jedni lubia to inni tamto bla bla bla, ale wszystko ogolnie obojetne co kto robi dla siebie,dla poszerzenia swoich horyzontow bla bla.Mozesz napisac o korzysciach z wymienionych sposobow spedzania wolnego czasu,kurcze no nie wiem :(

Gość bloompinkbloom
napisałam ze wolny czas to momenty w zyciu które mozemy poswiecic na nasze przyjemnosci i ze biorac pod uwage roznice w caharkterach, osobowościa oraz srodkach pienieznych uzyskamy wiele propozycji w jaki sposob spedzac czas. I znowu pustka w glowie

Gość bloompinkbloom
dzieki za pomoc:D

Gość mozesz napisac o
To teraz napisz jak wazne jest pozyteczne,wazne jest spedzanie wolnego czasu np na poszerzenie swoich pasji,jak wazne jest np uprawianie sportow czy cos takiego,czytanie ksiazek tez wspomaga wyobraznie i poszerza horyzonty.Mozesz wpomniec tez o niebezpiecznych pasjach np wspinaczkach gorskich,no ale kazdy robi to co lubi ;)

Gość mozesz napisac o
nie ma za co,mam nadzieje ze chociaz troszke cos pomoge...bo ja raczej dobra nigdy w tym nie bylam...no ale co 2 glowy .. :D

Gość bloompinkbloom
no to prawda co 2 głowy nie jedna Ja Mickiewiczem nigdy nie będe:P skoro mam problem z napisanie krótkiego tekstu:P ale uparlam sie, ze to skończe idzisia i niewazne co bys ie działo to to napiszE:P

Gość mozesz napisac o
moze odezwie sie jeszcze ktos MONDRY ;) i cos podpowie

Gość mozesz napisac o
rzeczywiscie na necie nic konkretnego nie ma :(