Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldi6534

Ja alkoholik

Polecane posty

Gość Waldi6534

Tak jestem alkoholikiem. Piję codziennie. Jestem byłym policjantem. Mam 50 la. Zaczynałem jeszcze w milicji jako krawężnik potem pracowałem w wydziale zabójstw. Możecie wierzyć lub nie. Były przypadki że rozmawiałem z najgłosniejszymi gangsterami z Warszawy z lat 90. Ja po nocach analizowałem sytuacje,dla mnie to było wszystko. Gdy byłem na urlopie to ja byłem chory że nie jestem w pracy że nie jeżdże,że nie wypytuje.Mi salutowali jako że byłem oficerem,miałem szacunek. Przyszedł dzień i powiedzieli "Panie Waldku,czas na emeryturke" trzeba było zrobic miejsce protegowanym szefów. Zraniło mnie to. Ja sam doszedłem do wszystkiego. Pochodze z bardzo biednej rodziny z lubelskiego. Za młodu chodziłem w butach które przeciekały,zamokały. Gdy szedłem do szkoły to dopiero przed szkołą zakładałem pantofle bo mi było szkoda. Uczytem się,zdałem egzaminy. zostałem oficerem. a oni mnie tak odstawili. Tyle lat doświadczenia a oni mnie wywalili jak psa. Co z tego że mam piękny dom pod warszawą,czworo dzieci odchowałem jak mi brakuje mojej roboty. Kiedyś nie chlałem. Nawet na rautach w robocie myślałem o sprawach. A odkąd przeszedłem na emeryture to się rozpiłem,nie interesuje mnie zona,dom,autop,ogród. Tylko czekam kiedy znowu wypije. Nawet teraz jestem pijany. Tyle nocy zarwanych,tyle trupów widziałem a oni mi kazali iśc precz

Gość nocny marek...
ja studęntę :)