Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pcipcia

Potrzebóje rady od was Kochani , po to tu my jesteśmy , jak myslicie ..

Polecane posty

Gość Pcipcia

Proszę kochani doradzic czy to facet czy to kobieta Spotykam się z facetem od 4 miesiecy , był hazardistą (juz nie jest dzieki mi ) juz się skończyło nie gra , z tym wygrałam :) ale rzecz jest tym że przed tym jak miał przetac grać i porobic zakazy do kasyna , zaczeło mu nie żle odbijac i to tk nie żle że si zrobił szatanem we własnej osobie , doszło do tego że potrzebował odskoczni zapomnienia i poznał jakas dziewczyne i z nia się całował ciagnał ja do łózka , ale ona się nie zgodziła , ale zabiegał przez kilka dni żebym za ciągnac i żeby sie całować , na szczeście zdrady fizycznej nie było , ale mizianie było , rozstałam sie z nim, ale cały czas piszę i błaga o przebaczenie chce to naprawic mówi że cos w niego weszło , że chce od nowa , żebym mu wybaczyła , czy mam mu wybaczyc bo pogubiłam się nie żle , serce mówi tak rozum , nie ;(

Gość oiyyrr
Słuchaj rozumu.

Gość Pcipcia
tylko chodzi o to że byłam z nim bardzo i to bardzo szcześliwa , dopieszczona zadbana przez niego mogłam miec wszystko co chce i nie chodzi o finanse w całe , tylko to co teraz zrobił .... nie musiało by mieć miejsca ;(