Gość Kamillooo Napisano Marzec 12, 2013 Więc chodzi o to że kilka mies. temu poznałem na portalu kurnik.pl pewną bardzo fajną dziewczynę,gadało się nam super i wgl powysyłaliśmy sobie fotki,pomyślałem nie doś że fajna to do tego prześliczna,no i strasznie się zauroczyłem wiedziałem że ona we mnie tez wiec zaproponowalem spotkanie,spotkaliśmy się i...............masakra ! dziewczyna zypełnie inna niż na zdjęciach ktore mi wysłała tzn widać że to ta sama,ale chyba musiala niezlego photoshopa użyć, w realu pryszczata no pasztet -.- ale przez internet sie w niej "zakochałem" i teraz nie wiem,bo brzydka jest jak noc listopadowa,ale charakter zarąbisty,no ale gdzie z taką wyjsc czy kolegą pokazać,a ja no nie powiem,ale mógłbym mieć dziewczynę jaką chce do tego ma sylwetke nie za bardzo,proporcjonalna,ale niska 160 a dla mnie najlepsza to taka od 170,chociaz sam mam 174,no ale lubie wysokie,wiec u niej wyglad zupelnie nie moja bajka...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach