Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nevermind123456

Tabletka po i spóźniający się okres !!

Polecane posty

Gość nevermind123456

Witam was.. mam problem, miałam sytuacje z chłopakiem, i musialam zażyć tabletkę escapelle zażyłam ją w 45 godzinie dnia 05.02.13 okres powinnam dostać 12 dni temu czyli 28.0 , do tej pory się spóźnia robiłam chyba z 4 testy ciążowe i wychodziły negatywnie, nie wiem co robić, bo z utęsknieniem czekam na @. Nie wiecie czy to normalne po tej tabletce ? czy jestem w ciąży ? nie mam żadnych objawów, jedynie co mialam ból piersi jak przed okresem.. i czasami pobolewa mnie podbrzusze, tak jakbym miała dostać za chwile @.. pomocy..

Gość zrob badanie krwi
to bedziesz wiedziala. Zabezpieczam sie wiec nie stosuje tych tab

Gość jaaaaaaqq
Zrób badanie beta hcg i będziesz wiedziała.

Gość ciaza nie daje natychmiast
objawow, a jesli to sa one podobne do takich jak przed okresem zrob beta HCG i będziesz miała jasność taka tabletka po robi niezły burdel w organizmie więc to tez moze byc przyczyna

Gość zrob bete w laboratorium
pewniejsza niz testy

Gość nevermind123456
w ulotce od tej tabletki, jest napisane, ze okres moze sie spozniac do 7 dni, ogolnie to podczas tego zdarzenia brałam tabletki anty, tylko, ze w pierwszy dzień @ nie zażyłam pierwszej tabletki, dopiero następnego dnia wziełam dwie, i do zdarzenia doszło dwa dni pozniej.. czy to tez moze miec wplyw ? odstawienie tabletek anty ?

Gość do szanownej autorki
jeuuu to jak wróżenie z kuli albo prognoza pogody a skąd my to mamy wiedzieć ? nawet lekarz Ci powie to samo zrób beta HCG, nie rozumiem czemu się tak przed tym bronisz sytuacja będzie jasna