Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pejer Wawa

Mnie stać na obiady w Sphinxie czy restauracji japonskiej. A was wiesniaki?

Polecane posty

Gość Pejer Wawa

Pewnie zrecie codziennie pyry z najtanszymi dodatkami. Jak sie pracuje, a nie zyje z zasilkow, to jest inaczej.

Gość dix ae
na Sphinxa stac kazdego ciula

Gość Nininka_288
W Sphinxie mają tylko dobrą shoarmę, a i to nie w każdym :P ja tam wolę to, co sama ugotuję. Przynajmniej robię tak, jak mi smakuje i wiem, co tam jest :P

Gość kwakwakwakwka
No mnie tez stac ale nie uwazam tego za powod do chwalenia sie-widocznie bidulku ty musisz sie pochwalic bo jest to dla ciebie osiagniecie.gratuluje.

Gość dusha ma
to smacznego jedzonka z dodatkiem śliny kelnerów lub paznokci kucharza. Pracowałam w eleganckiej restauracji i wiem jakie rzeczy się na kuchni wyprawia :)

Gość g77777777
czemu napisales-mnie stac-???? masz tak malo kasy:D:D:D

Gość bambarryla147
Zacznijmy od tego, ze w SPhinxie nie zjesz dobrzego obiadu....

Gość gina mmm
a nawet nie wiem, czy mnie stać... zwyczajnie nie lubią tracić czasu na chodzenie do jadłodajni... to nie sprawa kasy tylko upodobań

Gość dgjgvcvbmkmvn
odpowiem powaznie. Sphinx to sieciowka i to raczej marna. Troszke drozsza od zwyklego kebaba lub maca tansza od kfc. Wiec pytam powaznie zalisz sie? Chwalenie sie zarciem tam jeat wynukiem niskiej samooceny i brakiem jakiejkolwiek znajomosci tematu. Ze nie wspomne o obrazaniu.

Gość TIKTI
sphinx to restauracja dla biedakow.......

Gość Na to stac kazdego
wyrobnika ;) postaraj sie bardziej.

No Sphinx to prawie jak restauracja w Sheratonie. Przecież tam ceny są porównywalne do KFC. O czym Ty piszesz?!?! :D

Sphinx wyznacznikiem luksusu! ;] Co tam gwiazdki Michelina, co tak najbardziej znani szefowie kuchni, jesteś bogaty kiedy chodzisz do Sphinxa! :D

Gość paniusia jestem
Pracowalas w restalracji? A no tak, obsluga w restauracji nie jest bardzo wyksztacona. :)

Gość mnie nieudaczniku spod posredn
iaka stac na "kuchnie polska" codziennie w porze obiadowej we Wroclawiu obok holiday inn. Zostawiam tam codziennie 50-70 zll

a my już nie długo z całą rodziną przejdziemy na kuchnię francuską. Ślimaki,żabki. Bo ten szczaw i śliwki zaczynają nas wkurzać.

W sphinxie są normalne ceny nie wiem czego tu zazdrościć czy sie śmiac-już chyba drożej mcdonald wyjdzie jak chcesz sie najeść :D, ja zawsze biorę zestaw dla dzieci bo nie przejem dużego . Za to tam bardzo smakuje mi creme brule:)-mają w deserach.

Nininka_288 W Sphinxie mają tylko dobrą shoarmę, a i to nie w każdym Ja jadlam kiedys tam z moim ex codziennie ale to bylo kupe lat temu... Chodzimy czesto do restauracji ale codziennie jest dla mnie strata kasy.

mnie stać jadać tam codziennie,a z premedytacją jem smaczniejsze rzeczy w...barze mlecznym ,cena ceną,ale nie płacę za nazwę ,tylko za posiłek dobry posiłek

i znowu dwa szczury się złapały. Będą szaszłyki. Do tego jajka dzikiej kaczki.. Dobrze jest. Platforma górą.