Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thjrkitr

Jak zostać milionaerką ? Jakieś wskazówki od kafeterianek...

Polecane posty

Gość thjrkitr

To są moje: 1) Poszukaj bogatego męża !!! 2) Załóż własną firme 3) Wygraj kase w lotto Macie jakieś jeszcze innne pomysły ? :D

Gość prawictwo pospolite191
albo zostań drugą sashę grey .

Gość koleś 123
Bogaty mąż może się tobą szybko znudzić i kopnąć w tyłek bo znajdzie młodszą a przed ślubem podpisze intercyzę i zostaniesz z niczym. Firma może upaść bo jest kryzys a poza tym o własny interes to się trzeba martwić non-stop 24 na dobę,wszystkiego trzeba pilnować. Szansa na wygranie w lotto to 1 do 14 milionów. Najlepszym wyjściem dla ciebie żebyś została prostytutką.5 klientów dziennie po 200 zł to 1000 zł dziennie czyli miesięcznie 30 tys zł.Za rok zarobisz 360 tys.zł więc po kilku latach jak będziesz odkładała to możesz zostać milionerką.Oczywiście jeśli będziesz dobra to możesz mieć nawet 10 klientów dziennie,ja obliczyłem tylko minimalną pensję przy minimalnym zaangażowaniu.Pozdrawiam

Gość koleś 123
no jak,co myślisz o moim pomyśle ? 30 tys.zł miesięcznie i to bez wysiłku.za 5 tys.zł można żyć na nie najgorszym poziomie a 25 tys.sobie odkładasz miesięcznie czyli rocznie masz 300 tys.odlożone.

Gość DUPPA
ZRÓB LASKĘ BOGATEMU, ON BĘDZIE MIAŁ KISIELEK-TY KASĘ. PROSTE.