Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

Uwaga ! Dzisiaj wybór nowego Papieża.

Polecane posty

Gość koleś 123
i jaki to ma mieć wpływ na moje życie ? osobiście obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg.

Gość DUPPA
BARDZO CIEKAWE. BĘDZIE MURZYN.

Gość koleś 123
dla mnie to może być nawet gość z jakiegoś dzikiego plemienia...

Gość ert63
a powiem wam, że nawet fajnie by było, gdyby wybrali czarnoskórego. Znam wielu katolików krzywo patrzących na czarnoskórych, nie przyznają się, że są rasistami ale to widać.

Gość ble i fuj
a ja nienawidzę tych ohydnych klechów poklepujących sie wzajemnie, odstawiajacych w kółko ten sam teatrzyk. mam dosć głupich ludzi na całym świecie, którzy czuja pokore przed klecha tylko dlatego, ze jest klechą! to jest treatrzyk na ciemnogród, fabryka pieniędzy, dyktatura i wszystko co najgorsze, ale że w imię boga i wszyscy sie na te bajeczki łapią? ja sie pytam jak mozna byc tak głupim, by w to wierzyć, wierzyc ślepo i bez zastanowienia, przyjmujac to za pewnik. po co używać mózgu, no nie?

Gość shbgfdjgfhaabd
A co się stało ze starym papieżem?

mam nadzieje ze wygra murzynek - to by byl taki plaskacz prosto w twarz dla rasistowskich katolikow!

zbieram slimaki, wez Ty mnie nie nerwuj :D nie dosc ze obie z innej planety, to jeszcze kibicujemy temu samemu :D

jak go wybiora to wierni beda dudnic na temat konca swiata i przyjsciu Jezusa :D kurde, ale by byl skandal :D

Dobre by były jazdy :D... Ale pewnie niestety- wybiorą jakiegoś włocha, albo innego europejczyka... A taki murzynek, to ci dopiero element zaskoczenia :D!

Gość stokrotta30
Jeszcze jest azjata ale ja chcew by wygral papiez z austrii albo czech a wy glupie jestecie przyogd chcecie to grxechj jakby Bog chciaal oapoieza mruzyna to Hesus bylbuy murzynem a nie aryjczykiem

Niech wygra.... No własnie tak zrozumialam, że chodzi o Mastera :D Biorąc pod uwage narodowość i pochodzenie to nuda, ale faktycznie... Byłby jeszcze lepszy skandal, niż z czarnoskórym gościem, gdyby jego filmy, w których główną role gra sloik winiary, dotarły do wiernych :)... Ahah.. I te nagłówki w prasie :D. A najpierw długa droga do zostania kardynałem :(. Tomek, startuj! może jeszcze nie jest za późno! :D

Dla mnie nie ma różnicy kto zostanie nowym papieżem, a jego kolor skóry tym bardziej nie jest dla mnie ważny.

Gość POdbijam bo ważne
POwinni wybrać jakiegoś młodego na papieża żeby długo rządził i nie było końca swiata bo ten papierz dzisiaj wybrany ma byc ostatni :)

Gość refcerdcfe
pewnie scola wygra ;/;/;/

Gość aaaajewjwewui
Niech kieruję wyborem Duch Święty, wówczas wszystko będzie dobrze. A sceptyków i złośliwców pozdrawiam serdecznie.

Gość papiezzzowy
Kardynał Dolan z USA wygra!!!

Ja myślę że wybiorą dzisiaj, a najpóźniej jutro. P.S. Napisałem e-mail'a do Urzędu Pracy że mam depresję/myśli samobójcze, i od razu zaprosili mnie telefonicznie na spotkanie, jutro o 10:30.

Gość to przeciez ja :)
bedzie murzyn :)

Gość poznańskapyra
A wg mnie na przekór tym wszystkim okropnym rasitom powinien być wybrany czarnoskóry papież i jeśli tak będzie to ja bardzo będe się cieszyć