Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki wymoczek to nie facet

chudzi, szczupli faceci sa aseksualni, suche klaty, 4 patyki, zero miesni,

Polecane posty

zrobcie cos ze soba suche wymoczki, bo wygldacie jak chlopczki w okresie dojrzewania ktore zatrzymalo sie u was i nie chce ruszyc dalej, a nie mescy, dorosli mezczyzni😭 jak moze taki wymoczek pociagac kobiety??? zanua😭

Jeden lubi chudych, drugi umięśnionych... Moja siostra gustuje w takich, także bez spiny proszę ;)

Gość dodaj......do
Dodajmy, ze chłopaczki w poczatkowym okresie dojrzewania. Niektórzy 13-14latkowie są 100x lepiej rozwinięci niz dorośli faceci. Przeciez to jest śmieszne, i takie faceciki mają się za niewiadomo kogo, pozują na intelektualistow, wymagania z kosmosu. Ktora kobieta by chciała faceta, którego moze przewrocić gimnazjalista ? :D żeby nie bylo...duzo kobiet tez wyglada jak 12latki, non stop dieta, cialo chude, odwroci sie taka a tu twarz szkapy wychudzonej :D

Gość 324264
Jestem wysoki i chudy i w pełni się z tym zgadzam.

jedne lubia umiesnionych drugie 'miskow', ale jedno i drugie przypomina mezczyzne. natomiast ci chlopcy co maja 20pare i 30 pare lat i waza 50 kg to jakis smiech, klatki piersiowe maja jakby z wada niedorozwiniete, jak u chlopcow w gimnazjum, dziecinne, niemowlece niekiedy .. mysle ze nie maja oni testosteronu i zachowuja sie jak cioty, brak im meskich cech .. zal sie robi na to patrzec a miec to w lozku😭 straszne uczucie, jak z dzieckiem pod jedna koldra

Gość mzxmzx
Zgadzam się z autorką

najbardziej smiesza mnie ramiona, klatki waziutkie jak u bobasa i raczki cieniutkie takie dwa patyczki, no zart jakis:D a jak to sie zlamie podnoszac cos? :O

Gość a ja ważę 80
mam twarz jak dziecko i testosteronu dużo,sądząc po owłosieniu na całym ciele i łysieniu

Gość a ja ważę 80
up

Gość a ja ważę 80
i penisa mam sporego,chcecie zobaczyć

Nie rozumiem tego pastwienia się nad chudszymi. Jest chudy, wygląda jak szkieletor? OK. Ile można gadać jakie to niemęskie i... niedorozwinięte? :| Nikt Ci przecież nie każe się z takim kumplować, chodzić czy umawiać na randki.

Spokojnie, znajdzie się inna, która doceni... intelekt? błyskotliwość? poczucie humoru? sprośne sprawy? A nie tylko skupi się na zapadniętej klatce :v

Gość niezłej laski która da
u;

Gość ja powiemmmmmmmm
ja lubię szczupłych i wysokich