Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do lata, szczuplutka bede szla

Gloduje juz 2 dzien- schudlam 1 kg. kto ze mna? max 2tyg

Polecane posty

Gość do lata, szczuplutka bede szla

Waze 63 kg i mam cel schudnac OK 6kg. Pije OK 2l wody niegazowanej. Zamowilam sobie NA allegro hula Hol i man zamiar od czwartku jeszcze nim krecic.

Gość ale jak to głodujesz?
wystarczy zmienić dietę na bardziej racjonalną, ćwiczyć codziennie i już waga leci. ja też postanowiłam zrzucić 6 kg ale przede wszystkim wymodelować nieco sflaczałe ciało :p ale nie katuję się głodówką, bo to nic nie da, będziesz miała tylko efekt jojo i tyle

Gość ja powiemmmmmmmm
bedziesz miala jojo na 100%, i jeszcze rozwalony metabolizm, więc się nie ciesz z utraconego kilograma, trzeba mieć zdrowa diete i ćwiczyć

Gość do lata, szczupla bede szla
Tyle sie o glodowce naczytalam wiec chyba mnie jajo nie dopadnie:) nie potrafie jesc malo, jak zaczynam jesc to musze zjesc wszystko Co man w lodowce;) Teraz man pusta wiec nic nie kusi.

Gość dsffsfdsdsd
Wysrałaś się pewnie i stąd ten kg mniej :D Nie możliwości żebyś schudła tyle przez 24 godziny. :classic_cool:

Gość dsffsfdsdsd
Nie wiem skąd mi się wziął jeden dzień, ale nadal jest to niemożliwe. :D

Ja mam zamiar zrzucić troszkę ciała do lata tak ok. 3-4 kg. Pamiętaj tylko, że głodówka nic nie da . Tylko racjnonalne żywienie i dużo ruchu.

jak się nie oduczysz wpieprzać to nie zejdziesz z wagi, wiem co mówię, podziel sobie posiłki na mniejsze porcje to Ci się skurczy żołądek, sekret leży w tym żeby się jednorazowo nie napychać na maksa i jeść częściej ale mniej

akurat zrzucenie 1 kg to żaden problem, ja jak ważę się np przed imprezą, a potem rano to mam 1,5 kg mniej... nie wiem, gdzie mi to znika, chyba z tańczeniem i piciem gdzieś wsiąka :p ale potem wraca... teraz chcę zrzucić jakieś 6 kg ale na stałe

Gość nuihy
bedziesz miala efekt jojo to ci nic nie da ! albo sie nauczysz jesc zdrowe rzeczy z blonnikiem duzo owocow warzyw albo nie, glodowka nic tu nie pomoze tylko sie meczysz

Gość Olcia Dubicka
Głodówka to nie jest rozwiązanie. Długo tak nie pociągniesz a później kilogramy wrócą tak szybko że nawet nie zauważysz i to jeszcze więcej. Mi pomogło przejście na zdrową żywność i do tego tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Bez jakiś głodówek i męczarni już po miesiącu schudłam 7 kilogramów ;) A do tego aktywność fizyczna w postaci spacerów z dziećmi którymi się opiekuję a potrafią wymęczyć człowieka i też ich matka poleciła mi takie rozwiązanie. Jeszcze 20scia kilogramów przede mną ale wiem że to tylko kwestia czasu ;)