Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiullekkXYZ5

Marzenia... po ciąży :)

Polecane posty

Gość poroocznikova
Ja uwielbiam stan ciazy. uwielbiam. i mialam tylko kilka marzen -zeby przestalo mnie tak gonic do kibla co 20 minut (w pierwszej ciazy nie bylo z tym tak dokuczliwie,w drugiej masakra) i zeby przestaly mi umilac zycie atrakcje z ostatniego miesiaca (tez w pierwszej ciazy tego nie mialam)-ciagniecie,nqcisk,klucie i nie wiadomo co jeszcze. oba marzenia spelnily sie natychmiast po porodzie :p w pierwszej ciazy nic mi nie dokuczalo poza problemami z zawiazaniem butow,schyleniu sie itp .

współczuję Wam:( ale w końcu samego tego chciałyście

taaa akurat przy karmieniu piersia i maluchu bedziesz miała czas na to :) założcie kolejny temat ,,o czym marzę przy noworodku? " będzie seria ,,spac!!!"

Gość miya25
Ja marzę o: 1. Wyjściu na dwór, spacer, zakupy, gdziekolwiek, bo od 1,5mca jestem uziemiona, 2. tatarze i koglu-moglu, 3. seksie:)

Gość no wiesz co....
Jedyne czego chce to juz urodzić i jak najszybciej wrócić do swoich rozmiarów. Mam dość tego,ze w nic sie nie mieszczę :-) poza tym ostatni miesiąc ciąży w 37-mio stopniowym upale do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy...

w czasie karmienia można sobie piwko bezalkoholowe strzelić;-) Mi się strasznie użalało jak inni pili przy grillu więc miałam swoje:D A ser pleśniowy jadłam normalnie:P

Ser plesniowy taki prawdziwy jest niewskazany w ciazy chyba, ze mowa o takich z marketu np Valbon czy President - one sa z mleka pasteryzowanego wiec mozna jesc smialo. Ja marze o spaniu na brzuchu i aby ominely mnie dolegliwosci pologowe w drugiej ciazy. Dla mnie ciaza jest ok (i pierwsza i druga), gorzej bylo po pierwszym porodzie.

Gość tak-po-prostu-ja
Marzę: - takim entuzjastycznym seksie - bez wielkiego brzucha i sapania ze zmęczenia :) - kolacji w jakiejś romantycznej kanjpce w letnim ogródku z ukochanym winem - zawiązaniu butów na stojąco - talii osy :)

Gość braaaawooo
Sex przede wszystkim bo od 8 mca mi zakazali a poza tym szybko zrzucic wage spac na brzuchu

Gość pozbyc sie balastu
przede wszytskim zgubić te przeklęte 20 kg..... i to jaknajszybciej :))

Gość nierealne,..........
stracic nadwyzke kg, usunac popekane naczynka na nodze, i jakims cudem pozbyc się cellulitu z ud, oraz rozstepów z brzucha i piersi. tylko to są chyba takie marzenia bez opcji "realne" :/

Gość Lilou_28
Jak już urodzę to: 1. wypiję litr zimnego piwa jednym duszkiem 2. potem to samo zrobię z red bullem 3. BEDE ŁYKAĆ PROCHY PRZECIWBÓLOWE na rozsadzający ból głowy. i to chyba wszystko:)

Gość c=c a=ab=b
być chudą jak za starych dobrych czasów! więcej nic nie trzeba mi do szczęścia :)

Gość kolejny brzuszek
a ja mam nietypowe marzenie: zajść w kolejną ciążę, bo marzy mi się duża rodzinka.

Gość vkyg767yok
ja chce tylko dziecko z promocji i tyle:)

ja marzylam o tym by schudnac... dzis 2,5 tyg po i spadlo tylko 10 kg. jeszce 8 zostalo. piekne jest to ze teraz chodze siku 3-4 razy dziennie a nie co 5 minut... mamom to cierpliwosci zyczyc trzeba i wsparcia od faceta bo jak tego nie ma to jest naprawde ciezko... tym bardziej jak sie karmi piersia tak jak ja

Gość kkllooppss3
marzenia mam proste i licze ze się spełnią: mieć zdrowe i CICHE dziecko szybko znaleźć nową pracę, bo umowa w poprzedniej mi się skończyła załapać się na państwowy żłobek. niby nic, a jak wiele jednocześnie...

Gość paznokciowo lajtowo
Pomalować SAMODZIELNIE paznokcie u nóg i się nie zasapać :)

Gość Ciężarna20133
ĆWICZENIA INTENSYWNE!!! Biegi. A najbardziej za wyuzdanym SEXEM, wiązaniem, pchaniem paluszków (mój się teraz boi że uszkodzi dzidziusia ;) ), tęsknię za seksem kilka razy w ciągu dnia, przy/na biurku, w kuchni, w łazience... Achhhhhhh.. Już nie mogę się doczekać za aktywnością fizyczna pod każdym względem. Dobrze, że drugi maluch jest to jestem w ruchu ciągle. No i cwiczę... ale to nie to :/

Gość Ciężarna20133
O kufa to Wy macie takie zniszczone ciała??????? ;O

Gość Ciężarna20133
Jak można pić piwo bezalkoholowe w ciąży? Nie ma to jak dbać o dzieckoo. Nie od dziś wiadomo, że piwo bezalkoholowe ma w sobie alkohol.

Gość Ciężarna20133
I mam nadzieję, że dalej mimo już 9 miesiąca ciąży będe mogła normalnie ogolić się na dole. Póki co nie jest to dla mnie problem, bo wszystko widzę, ale w szpitalu chciałabym sama to zrobić :)

Gość Ciężarna20133
I mam nadzieję, że dalej mimo już 9 miesiąca ciąży będe mogła normalnie ogolić się na dole. Póki co nie jest to dla mnie problem, bo wszystko widzę, ale w szpitalu chciałabym sama to zrobić :)

Gość Ciężarna20133

Gość chaszcze i kłaki
Ja jestem w 8 miesiacu i zapewniam cie, że ogolenie się to już mega problem. nie chcę nawet myśleć, co będzie w 9 miesiącu. A wiadomo, im bliżej porodu, tym bardziej trzebaby o siebie dbać na dole, bo nigdy nie wiadomo, kiedy skurcze cie dopadną :/ A z chaszczami nie uśmieacha mi się jechać na IP :)

Gość kkkliuju
mam podobnie :)