Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicita_Dominika

Jak powiedzieć facetowi, że mam dość?

Polecane posty

Gość Felicita_Dominika

On siedzi za granicą, ja w Polsce bo kończę szkołę. Mam już dość życia na odległość i nie wiem jak mam mu to powiedzieć. Żyjemy już tak ponad rok. Widujemy się co 3 miesiące na tydzień, zdecydowanie za mało. Wypalam się po prostu, boję się. Co on tam robi, gdzie chodzi, z kim chodzi i tak dalej. Dzwoni często, ale co robi po naszej rozmowie nie mam pojęcia i ręki sobie odciąć nie dam, że siedzi w domu tym bardziej, że pracuje tam z bratem i ma kolegów :( Ufam mu, ale mam coraz więcej obaw co do takiego życia. Mówi, że pracuje tam po to, żeby wrócić i robić coś dla nas, ale obawiam się, że jak wróci to już "nas" nie będzie :( Nie mam pojęcia co mam robić :o

Gość Felicita_Dominika
Problem w tym, że już próbowałam i powiedziałam mu to, co napisałam. Może nie dosłownie, ale podobnie to ubrałam w słowa. Powiedział, że robi to dla nas i że wytrzymam. I temat się skończył :( Dlatego może ktoś ma jakiś pomysł co mogłabym zrobić, powiedzieć żeby podziałało?

Powiedz mu, że nie wytrzymasz i chcesz aby wrócił jeśli zależy mu na waszym związku. Ty nie możesz wyjechać do niego?

Gość Felicita_Dominika
Kończę w czerwcu, ale chcę kontynuować szkołę jeszcze. I za bardzo nie chcę tam jechać, nie znam języka ani nic, wolę zostać tutaj...

Gość Felicita_Dominika
Może ktoś jednak? :o

Gość trskkkkk
jak ja to doskonale rozumiem... tydzień co parę miesięcy, a potem zostają telefony i internet, no i to myślenie, czekanie.... jak często dzwoni do ciebie?

Gość Felicita_Dominika
codziennie dzwoni wieczorem, w godzinach od 18 do 21.. na pół godzinki, czasem mniej. W dni wolne dzwoni więcej. Nam zostają tylko telefony, internet niestety odpada :o