Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość browntattoo

nowy tatuaz - brazowy

Polecane posty

Gość Andziula gadula
Ładny. Sama chce zrobić sobie tatuaż :) tylko zastanawiam się jaki :D

Gość browntattoo
Dziękuję. To imiona moich dzieci po hebrajsku.. Pod spodem wróżka by przyniosła im szczęście... Hmm mam nadzieje, ze przypomina to wróżkę :p

Gość lubie tatuazee
To nie wygląda na wróżkę... Myślałam, że to mucha :o.

Gość Poduszka na igły
jesteś pewna że napisane sa tam imiona a nie coś innego? Co to niby jest pod tymi napisami? wygląda jak bardzo nieudana mucha/motyl...

Gość browntattoo
Barwnikiem nie była kupa :) Mój tz też mówi ze to mucha i lepiej bez niej by było A to imiona dzieci napewno

Gość Kłoliberek
Ja też myślałam, że to mucha..poza tym tatuaż wygląda jakby wyblakł, może lepiej poprawić na jakiś bardziej wyrazisty kolor?

Gość Poduszka na igły
tatuaż sam w sobie fajny gdyby właśnie nie ta mucha :) Wygląda trochę jak wyblakły ale taki chyba urok brązowego tuszu ;)

Gość tyryry 2222
moim zdaniem koncepcja jest dosc fajna, ale wykonanie tego tatuazu juz gorzej, jakis taki blady jakby barwnika zalowano... no i ta wrozka fakt wyglada jak mucha

w zlym miejscu - pod bluzka zawsze bedzie widac. no i ten potworek... mi sie nie podoba. a imiona mozna bylo napisac po polsku, po co udziwniac

Gość lubie tatuazee
Tu nie chodzi o to, że tatuaż jest brzydki bo ktoś po prostu nie lubi tatuaży, nie gustuje w tym itd, ten tatuaż jest po prostu fatalnie wykonany.

Gość browntattoo
Śmieszne niektóre komentarze. Ale ok. Imiona za długie i nie chce po PL bo nikt nie musi wiedzieć co tam pisze. Kolor miał być jasny brąz.. Dopiero 4 godz po zroboeniu tatuazu. Jak się zagoi to będzie zapewne jasniejszy. Myślałam nad białym tuszem ale po np roku nic nie widać prawie... I sory za brzydka skore.. Hehn

Gość browntattoo
Fatalnie?? A robiłam w salonie... I jak tu komuś ufać i płacić za to...

Gość ewald z Mikołowa
"Imiona za długie i nie chce po PL bo nikt nie musi wiedzieć co tam pisze" skoro nikt nie musi wiedzieć to po chuuj ten tatuaż zrobiłaś? :D dla siebie samej? nie bo przecież go nawet nie widzisz :D W sumie jesteś kolejnym przykładem że tatuaże robią głównie idiotki i patologia :D zresztą sama składnia "co tam pisze" o tym świadczy, powinno być "jest tam napisane" :D

Gość ewald z Mikołowa
ps. a te imiona twoich dzieci to pewnie Kevin, Patryk, Jessika lub Sandra? :D

Gość browntattoo
nie, nazywają się Alan i Nikola, a o co chodzi?

Gość browntattoo
Nie ważne jak maja na imię... Tatuaż mam dla siebie oczywiście ze tak.. Bo mi się podoba na karku i po hebrajsku bo uważam ze ładnie .. No sorry ale ja go nosze i klucic się nie będę. A patologia nie jestem.. ( bo tatuaż).. Nie osadza się ludzi potym jak wyglądają. Polskiego nie pisze poprawnie tak jak 80% społeczeństwa... I co? Co to wypracowanie??

Gość rozumiem, że znasz doskonale
język hebrajski? bo niezłe bzdury mogli Ci tam wypisać :p dla mnie osobiście to straszna porażka robić sobie tatuaż w języku, z którym się nie ma absolutnie nic wspólnego...

Gość sdfghn
a potrafiłabyś to przeczytać chociaż pewnie nie hahahaha i pisze się kłócić, nawet po polsku pisać nie potrafisz a za hebrajski się bierze hahahah

Gość Sarah Brightman
tatuaż fajny, tzn pomysł. Pomyślałaś może wcześniej, że odcienie jasnobrązowe, czerwone itd wyglądają po czasie jak strupy, rany z daleka? Sama mam brązowo - żółty tatuaż tylko jest więcej ciemnego barwnika więc nie wpada w czerwień. Nie martw się :) Zawsze możesz zrobić Cover z ciemniejszym barwnikiem i poprawić tą "WRÓŻKĘ" Ważne jest, żebyś nie oszczędzała na tatuażu bo takie klocki potem z tego wychodzą. Znajdź jakiegoś dobrego tatuażystę, który najpierw poświęci Ci czas i dopracuje projekt a potem idź pod "nóż" :) Powodzenia! :)

Gość lubie tatuazee
Po pierwsze tatuaż robi się właśnie DLA SIEBIE, jeśli ktoś robi to pod publiczkę i dla szpanu to jest dopiero buractwo. Tylko u nas w Polsce osoby z tatuażami kwalifikuje się jako patologię i zbirów, ale co się dziwić Polska jest zacofana, ludzie nietolerancyjni i zaściankowi. Każdy sobie może wytatuować co chce i w jakim języku chce, ważne jednak, żeby tatuator znał się na rzeczy, a tu widać, że spieprzył robotę i szkoda.

Gość browntattoo
Ok. Dzięki za opinie.

Gość sdfghn
taaaa,, ciekawe czy dzieci to docenia moze powiedza ze stara ma jakies plamy z gowna na karku

Gość browntattoo
a czemu maja docenic/niedocenic?? ale wy chamscy jestescie.... nawet spytac nic nie mozna bo zaraz wysywacie od patologi i ze gowno na plecach... ehh

Gość sdfghn
a po co ci tak wlasciwie ten tatuaz?

Gość brak ci polotu
kiedys widzialam brytyjczyka mial swietny tatuaz, na nim smieszna karykature siebie i trojkat i imiona - zony i dzieci, po ANGIELSKU nie wstydził się napisać jakichś tam angielskich imion, nie kombinował że "lans bedzie jak napisze po hebrajsku albo arabsku chociaz nie znam tych jezykow" ale zakompleksione polaczki ....

Gość Sarah Brightman
pff przecież to jest jej tatuaż. Fakt, że słabo wykonany ale wszystko można poprawić. co sie tak uparliście na ten polski? Ma taki jaki chciała, przemyślała i zrobiła go dla siebie. Autorko nie przejmuj sie tymi laskami, bo tylko siedzą w domu, gorzknięją, żal im tyłek ściska i piszą potem takie głupoty.

Gość ghkg
super tylko ta mucha??

Gość rchl brstn
nikt nie załważył z was,żeto nie jest czconka hebrajska tylko arabska? autorko grautlacje, zaplusujesz w arabskim brdelu : )

Gość ciekawy ten tatuaz
tez to analizuje chociaz nie znam jezykow obcych ale na oko widac ze to nie hebrajskie znaczki