Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość browntattoo

nowy tatuaz - brazowy

Polecane posty

Gość dkj4
nie wiem kto to robił ale niezle improwizowal :D polowa literek to arabskie polowa hebrw :FD

Gość aloaloalo
znam hebrajski na tyle, żeby Ci powiedzieć, że albo Ci ktoś walnął jakiś arabski szlaczek albo zrobił głupi dowcip, bo tu ani Nikoli ani Alana....

Gość thjutyujty
niestety, ale zgadam się z powyższymi- koncepcja fajna, ale wróżka przypomina robala ;)

Gość browntttoo
To napewno hebrajski. A imiona to nie Alan i Nikola. Napisałam, ze nieważne... A arabski całkiem inny jest

- jezyk arabski - jezyk hebrajski pozatym hebrajski mozna napisac pismem recznym jak i drukowanym i wyglada troske innaczej roznica duza wiec jak ktos mogl sie ppomylic ale niech wam bedzie,ze jest blad

Ja sama mam tatuaże i mogę powiedzieć,że ten jest fatalnie wykonany.Barwnik źle dobrany ale to kwestia gustu,ponieważ jeśli sama taki wybrałaś to Twój wybór.Wróżka nie przypomina wróżki-wygląda okropnie.Nie jest prawdą,że bały tatuaż staje się niewidoczny.Mylisz biały tatuaż z tatuażem z koziego mleka.Ja mam wykonany tatuaż białym tuszem już kilka lat i wszystko jest super :)

ja osobiscie jestem zawiedziona, bo "wrozka" wyglada jak muszka i nie taka jaka chcalam - ogladajac jak w aparacie stwierdzilam, ze tatuazysta wzial kase za tzw gowniana robote ( dlatego tez umiescilam zdjecie do opinii) literki tez nie sa rowno grube ( zwlaszcza ostatnia) kolor ok,,, ale. co teraz , bo to i tak musi sie zagoic a ja tam jie wroce... pozatym, gdyby nie moj maz to by wytatuowal mi krzywo...!!!! jak mozna miec salon i ni nie podchodzic do kazdegoz respectem i sprawdzac czy jest naprawde ok i zy sie mi podoba... znowoz moj maz chcial dorobic tatuaz ... ale on nie mial nawet pomyslu!! powiedzial, ze jak znajdziesz cos w necie to przynies i pomyslimy!! jestem strasznie zla, bo macie racje ze robota FATALNA!

zawsze mozesz gdzie indziej poprawić te literki takie sobie, troche trudno je rozszyfrować i ta wrózka-mucha tez taka sobie... no, nie udalo sie

Gość aloaloalo
Dobra, zaintrygowało mnie to wczoraj, popróbowałam z każdej strony i jak to są Mateusz i Wiktoria, to bym się na Twoim miejscu nie martwiła o napis. Hebrajski, tylko trzeba obrócić zdjęcie w prawo i logicznie czytać napis od lewej.:)

Gość aloaloalo
*prawej do lewej

Gość vn
a mi sie podoba ten napis,tylko ta wróżka nie

Gość brawntattoo
i tak czekam az sie zagoi i zobacze jak to bedzie, napis ok ale jak juz mowilam facet mi literki zrobil nierowno pogrubione (tak mi sie wydaje) a moja wrozke moze zmienie.. za jakis czas , po wygojeniu... najlepsze jest ze jak poprawie to bedzie duzy motyw a ja chcialam maly i napis zaczynajacy sie ok 2cm wyzej niz jest... faktycznie lepiej spraawdzic 100 razy salon nim sie pojdzie, bo potem sie zaluje.... a tak sie cieszylam .... ehh

Gość Sarah Brightman
browntattoo a skąd jesteś? bo jak ze śląska to mogłabym Ci polecić mojego tatuażyste :)

Gość dsfsfffffffesfwef
tatuaze są już niemodne. teraz się robi skary :D