Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkazakochana

zakochałam sie w starszym o 17 lat szefie

Polecane posty

Gość julkazakochana

co wy na to ?? myslicie że to ma jakiś sens?

Gość w pracy panują!!!
zasady!!!!

Gość goooooooooo
na krotka mete ............

Gość walentyna tiereszkowa
gdzie się uczy i pracuje tam się chujem nie wojuje.Tyle w temacie.

Gość julkazakochana
ale to nie taki zwykły szef ;) jest cudowny :P nikt chyba nie odczuwa żeby nam szefował

Gość julkazakochana
czuje ze sie zakochałam,,,, eh ciężko bedzie , nie chce wchodzic w romans konkretny bo czuje ze sie skonczy to katastrofom ... a on tak namietnie całuje taki jest troskliwy ehhh

Jeżeli chodzi o różnicę wieku to nie widzę problemu, ale pozostają inne pytania, czy jest żonaty? i czy tylko Ty się w nim zakochałaś ! Trudne trochę być partnerką swojego szefa, ale wykonalne jeżeli to coś poważnego oczywiście z obu stron. A może to tylko zauroczenie?

Gość julkazakochana
co o tym myslicie ? co zrobic brnac w to dalej czy odpuscic ?

Gość julkazakochana
on nie chce sie narzucac bo to dziwna kontrowersyjna sytuacja ,,,, ja młoda on prawie 40 , ja pracownik on szef ,, nie wiem juz nic co mam robic

Gość julkazakochana
wolny klakier ;p

Gość julkazakochana
czekam na wasze opinie w tej sprawie ,, musze sie kogos poradzic ;(

Trochę kontrowersyjna, zależy od tego czego ty od niego byś oczekiwała stałego zwiazku i jakie on ma zamiary, czy tylko chce się zabawić, a potem opowiadać kolegom jak to przeleciał podwładną, czy czegoś więcej. Ja bym była ostrożna, bo nigdy nie wiadomo, a jeżeli chodzi o różnice wieku to powtarzam nie ma znaczenia ja mam męża o 10 lat starszego.

Gość julkazakochana
w sumie nie oczekuje stałego związku ,,, chce po prostu czuc sie tak dobrze ;) jak ostatnio z nim ... pewnie jestem naiwna ,,, facet chyba chce podbudowac swoje ego ,,, sama nie wiem co o tym myslec ,,, nawet nie moge z nim powaznie pogadac bo w koncu to moj szef jakby nie patrzec

Gość julkazakochana
z kim takim jak ja ? hmmm a czemu nie ? bo jestem młoda i niedoswiadczona ja mam 22 lata on 39 . myslicie ze romans z szefem to glupia sprawa?

To wszystko jasne, wiec daj sobie spokój z tym facetem,Młoda jesteś i mało wiesz o życiu, jeszcze stracisz pracę i godność. Powodzenia, decyzja należy do Ciebie.

Albo, tak sobie myślę, że jeżeli obojgu wam zależy, tylko na romansie i nic na stale to możecie spróbować, ale i tak bądź ostrożna. pozostaje tez kwestia pracy, nie wiadomo jakie relacje byłyby miedzy wami już po wszystkim i co wtedy? Odejdziesz z pracy ?Ciężka sprawa naprawdę. Powodzenia życzę