Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkrywcaprawdy

Wiem już na co najbardziej lecą kobiety! Bardziej niż na wygląd i kasę...

Polecane posty

Gość odkrywcaprawdy

Oczywiście te rzeczy są bardzo ważne, ale ja odkryłem całe sedno sprawy! I sytuacja jest jeszcze gorsza niż gdyby leciały tylko na wygląd i kasę! Okazuje się jednak, że nic tak nie przyciąga kobiet, jak JEDNOCYFROWY ILORAZ INTELIGENCJI! To jest najistotniejsza cecha atrakcyjności męskiej! Kobiety na widok tępego, agresywnego cepa w sportowych ciuchach i z tatuażami dostają prawdziwego KISIELU W STRINGACH. Taki dres nie musi być wysoki, specjalnie przystojny i kasiasty. JEGO TĘPOTA nadrabia wszystko! A jak taki jest do tego w miarę przystojny i ma siano to już laski mają taki kisiel w majtach, że możnaby cały sierociniec wyżywić. Kobietom naprawdę imponuje agresja wobec słabszych, tatuaże, mięśnie, słuchanie hip hopu, przeklinanie, prostactwo i chodzenie po technojebutniach!

Gość odkrywcaprawdy
Nie! To się tyczy wszystkich kobiet! Nawet tych, które skończyły 5 kierunków studiów na Oxfordzie!

Gość coza swiat
Kurwa co sie dzieje z facetami? Jakie wy z siebie ofiary losu robicie? Nie wstyd wam sie zalic na babskim forum? Tak zrzedzic? wezcie sie kurwa ogarnijcie

Gość coza swiat
A kogo mają wybierać takie cioty? Te cioty co wyją w internecie jakie to baby złe i niedobre. I kurwa dobrze jak lecą na hajs,to go będą miały,mają się męczyć z użalającymi się nad sobą biedakami?

Gość abcdefghkobieta
autorze - współczuję.

"to już laski mają taki kisiel w majtach, że możnaby cały sierociniec wyżywić." FUUU :O A tak w ogóle to gówno prawda. Nie wyobrażam sobie mieć faceta, który nic sobą nie reprezentuje.