Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 93849

Co może robić 18 latka ?

Polecane posty

Gość 93849

Na co jest za młoda a na co juz za stara? Jak korzystac z zycia, jak czerpac z niego garsciami by niczego nie zalowac?

Gość FastFucker66
Ruchac się za kasę z facetami w wieku swojego ojca :classic_cool:

Gość SW 1313
Na pewno wycieczka do Afryki nie wchodzi w grę. Przeciętna dziewczyna w tym wieku nie wytrzyma długo w Afryce.

Gość jak byłam mała to
Podstawą jest anal, jeśli nie będzie go miała do 19tki to jest zalęknioną maminsynką :D

Gość króllewicz
zawsze możesz się rozerwać granatem

Gość gguv
no na pewno za młoda jesteś na alkohol na bunga bunga na ślub a za stara to pewne ścieszki kariery są już dla ciebie zamknięte jak zawodowa tenisistka czy modelka oczywiście jak wcześniej sie tym nie zajmowałaś

Gość rozwódka...
sprzatac może ugotowac coś, pouczyc się odbyć wolontariat w szpitalu dziecęcym poszukas pracy zarobic kasę na swój pierwszy w zyciu samochód... wiecej nie bede się produkować, bo pewnie szukasz porady jak sie dostać na grupową seximprezę lub znaleźć zonatego sponsora

Gość króllewicz
w tym wieku to już jest ostatnia okazja aby złapać byka za rogi albo gonić króliczka

Zwiedzić troche europy,by mieć co wspominać na stare lata. Puki nie ma męża,dzieci i żadnych obowiązków. To jej proponuje, czerpać z zycia garściami i niczego nie załować.

Gość rozwódka...
"czerpać z życia garsciami" i "niczego nie żałowac" raczej w parze nie idzie. czerpac można ze sponsora lub z sexu - niechcący depcząc innych i łapiąc syfa. Taki tryb życia zawsze odbija się czkawką.

Gość gguv
prostytucja pewnie źle wpływa na psychikę baby

ja tu nie mowie o seksie. jest wiele innych rzeczy ktore wiążą się ze słowem "czerpać zycie garściami"

Gość SW 1313
No czerpać z życia garściami. Np. poszłaby za tą radą i złapałaby hifa i miałby tego nie żałować, jak zostało to ujęte w drugiej części rady.

Gość SW 1313
Chyba nie wpływa źle, bo zobacz ile kobiet to robi, a nikt ich do tego nie zmusza.

Klocki Lego se kup. Może trochę chociaż rozwiną twój intelekt i zaczniesz wiedzieć, czego chcesz w życiu. Tak swoją drogą, który masz stopień oligofrenii? Diagnozowali u was w przedszkolu, albo jakiejś szkółce?

Gość ja tez mam 18 od niedawna
Ja tez mam 18. Zainteresowal mnie ten wolontariat . Albo cos takiego - chciałabym komuś pomóc, wesprzeć.. Jak to wygląda? Ktoś był

twoj przyjaciwel internet i przyjaciołka komórka. Znajdz i zadzwon wszystkiego sie dowiesz.