Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ines1603

Rewelacyjny zespół ! NOWAK BAND

Polecane posty

Gość Ines1603

Witajcie !:)) tak jak pisałam we wcześniejszym poście.. polecam zespół Nowak Band na wasze wesele. Rok temu zagrali w składzie 6 osobowym z perkusją i saksofonem.. www.nowak-band.pl kontakt do Pana Piotra to 515-451-362 Pozdrowionkaaa Aga

Gość jOLUś11111
ja się zastanawiam nad tym zespolem.. może ktoś cos powiedzieć na ich temat? Jak bawią i jak grają? Pilneee!:))

Gość kafeterkaa:))
jOLUś11111 ja słyszałam o tym zespole ale tylko od znajomej bo u niej grali.. Mówili ze zespół w 100% godny polecenia . Opowiadała, że bardzo dużo grali za stołami. to było w okolicach Szydłowca i goście sami się tego domagali:)) Słuchałam ich nagrań z ciekawości na stronie i myślę ze są warci uwagi. Ja biorę ślub w 2015 także też zastanawiam się nad nimi :)

Gość w temacie NA WESELE
na forach muzycznych opinia o tym zespole jest zupełnie inna od twojej :o pisza że robia długie przerwy,nie graja na zyczenie,krótki repertuar,sa kłótliwi,jak im zwrócic uwagę mało sympatyczni,za dużo piją...także możesz sie juz nie wysilać i zakończyc pisanie na swój temat,a wogóle to wypierdalaj

Gość kafeterkaa:))
o matko...:o to ktoś chyba złośliwie to pisał bo to raczej nie prawda..:( proszę, daj link do tego forum gdzie tak piszą

Wokal damski - pomieszanie oazy z podrzędnym karaoke. Ale może takie coś jest teraz w modzie :)