Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pech od rana.

mialam jechac na usg z dzieckiem ale auto mi sie popsulo

Polecane posty

Gość pech od rana.

Corke 3l od jakiegos czasu pobolewa brzuch. Nie wiem czym jest to spowodowane wiec umowilam sie ja na usg brzucha. Maz twierdzi ze przesadzam i ze kazdego czasem boli brzuch. Ale ja i tak wolalabym zrobic to usg. No i dzisiaj mialam jechac ale popsol mi sie samochod:( do lekarza mamy 3km wiez w taka pogode piechota odpada, komunikacja miejska tez w tamtym kierunku nie jezdzi, rodzina jest w pracy. Nie wiem co robic czy darowac sobie to usg i obserwowac czy nadal bedzie bolec czy szukac kogos z dalszej rodziny kto moglby nas zawiesc. Przelozenie badania raczej odpada bo na wolny termin czekalam ponad 2tyg. Jak pech to pech. Maz twierdzi ze do znak zeby nie jechac;/

Gość bambarryla147
a co z taksowka???

Gość a umnie bylo od konca
a taxi to u was nie ma?

Gość Dancy ddddd
Trzeba być tłumoko - matołem, żeby pisać na kafeteriii, ze nie możesz zawieźć dziecka na usg bo auto się popsuło, zamaist szukać autobusu/taksówki/ sąsiada??? Czego tu oczekujesz? Poklepania po pleckach, ok jesteś usprawiedliwiona no bo auto nawaliło? Nie nasze dziecko, jak dla mnie idź się utop :P

Gość pech od rana.
No wlasnie ze nie ma. Jak by bylo to juz dawno bym pojechala. Male miasteczko:(

Gość princessaofpersia
kobieto, ty masz rozumu choc troche? przełóż wizyte na inny termin - nie wierze ze prywatnie bedziesz czekac 2 tygodnie bo usg w 99 procentach prywatnie wykonuje sie dnia następnego i po problemie, litosci, musialas topik zakladac????

Gość jezeli od poczatku była szczep
3 km to wcale nie tak daleko. moj syn w wieku 1,5 roku pokonywał takie dystanse, ale on jest tego nauczony

Gość ile trwa
usg prywatne nie kosztuje więcej jak 50 zł

Gość justynaaa12356
juz w to ze nie ma taksowek to nigdy nie uwierze, napisz po prostu ze nie poijedziesz, znalazlas wymowke z autem i koniec...a na takse szkoda ci pewnie kasy idiotko

Gość eeeeeefrrrrrrrrrrrrrrr
3 km chodzę do pracy i z powrotem jak mi autobus nie pasuje. Nie możesz załadować dziecka do wózka i przejść się?

Gość a ja mam inne zadnie
a ja załozę,ze temat to ŚCIEMA:D

Gość to na jakim
zadupiu Ty mieszkasz, że ani nie masz komunikacji miejskiej, ani PKS-u , ani taksówki, ani nic ? Sorry, ale nie wierzę, że jak nie ma się samochodu, to już nie można się u Ciebie nigdzie ruszyć, na pewno jakiś sposób jest.

Gość dvfvdvvf
dziecko do wozka, dobrze sie opatulic i w droge...3 km?? tez tyle chodze z dzieckiem na spacer..z 2 latka..bez wozka..

mi sie też auto popsuło a mam dwoje dzieci gdzie jedno było bardzo chore i musiałam wieczorem jechać na ostry dyżur i co zadzwoniłam po taxi a drugie dziecko do sąsiadki choc była już 22 ...nie pomyślałam nawet o tym by nie jechać nie przeszło mi to przez myśł.. córkę ubrałam i pojechał i tak od jednego do drugiego szpitala po drodze z wymiotowała i całe auto w taxi brudne zawiózł nas do domu i zadzwonił po kumpla z taxi i dalej jechaliśmy zapłaciłam sporo kasy za takie jeżdżenie ale zdrowe dziecka najważniejsze.. jak juz byliśmy w domu to auto do mechanika i po problemie ..... Więc nie umie pojąc jak mogłaś nie jechać z nią na badania skoro była umówiona? a potem będziesz pisała ze twoje dziecko w staniej chwili uratowali bo co tobie sie nie chciało jechać??a może to coś poważnego i te badanie było konieczne ? Pomyślałaś o dziecku które się męczy z tym bólem ? ile masz zamiar czekać na kolejną wizytę? Naprawdę nie rozumiem kobiet mających dzieci w d..... bo sie auto popsuło albo autobus nie przyjechał .. są sąsiedzi znajomi inne środki transportu.. Nie masz kasy na taxi pożycz w jedna stronę jedź a s powrotem idź pieszo każdy ci da na taxi jak powiesz ze musisz jechać z dzieckiem i to bardzo ważne ... no ale ty wolałaś wybrać lepszy sposób siedzenie na kafe i pisanie o tym co sie stało zamiast robic to co powinno być dla ciebie ważniejsze

Gość dla mnie prowo totalne
Na prawde w lysym polu musialabys mieszkac zeby tylko samochod zostawal,ale nawet jak masz 3 km do takiego osrodka to juz nie taki lyse pole. Sory ale niedaleko moich rodzicow jest wioska z dosc slynna dyskoteka w calym regionie i wszystkie panny z wioski potrafia dzwonic po taxi z miasta zeby po nie przyjechala i praeset metrow podwiozla pod dyskoteke,zeby sie pokazac jakie one sa cool. Wiec nie pierdziel dziewczyno,ze zdrowie dziecka jest mniej wazne zeby rezygnowac z badania bo niby nie ma taxi.... Swojego czasu czytalam artykul,ze matka potrafila okazje lapac zeby ja podwioza do szpitala z dzieckiem bo nie stac ja bylo na bilet. I to kilkaset km!

Gość tikal
ale się uśmiałam:) skoro małe miasto to chyba jak wyjdziesz na ulice to powinnaś spotkać samych znajomych,