Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham cie stworku

jak myslicie? czy grupon to rzeczywiscie takieuper okazje?

Polecane posty

Gość kocham cie stworku

?

Gość a umnie bylo od konca
czasami mozna trafic naprawdę super okazję, ale czasami mozna bardzooo sie rozczarowac, znajomi korzystali z ich usług i niestety nie byli zadowoleni,

Gość noivbfeb
zalezy... ja wam powiem przykład z rodziny. Kuzynka ma sklep z takimi roznymi rzeczami stacjonarny i internetowy i dla sobie to ogloszenie na gruponie ze daje produkty 40% taniej, tylko że miesiąc wczesniej wszystkie internetowe ceny poszły 50% w górę :P

Gość ja korzystałam
ale przestałam. Widzę, że to działa na zasadzie "jaka płaca-taka praca". Smutne, bo w ten sposób możnabyłoby trafić na fajny salon kosmetyczny i odwiedzać go po gruponie, Taka forma reklamy - przyjdź i sprawdź nas. Ale przekonałam sie kilka razy, że klientki z grupona traktowane są gorzej, szybciej, po macoszemu, niedokładnie.. :(

trzeba zawsze sprawdzic ceny - czesto te same przedmioty mozna kupic taniej na allegro (urbania, torby, alkomaty) te same modele. jesli chodzi o jedzenie to kilkoro moich znajomych sie nacielo - porcje byly zupelnie inne niz w opisie kuponu. moja znajoma wykupila pakiet na bieznie podcinieniowa - okazalo sie, ze dla klientow z kuponami maja dostepne tylko 2 godziny rano i 1 po poludniu (reszta dla 'normalnych klientow) - wiec przy ilosci kuponow, jakie sprzedali, 1a wizyta miala byc za 2 m-ce i po niej kolejne (a to powinno byc co tydzien)- nie bylo tego napisanego, znajoma sie wyklucila i oddali jej kase ale sa tez okazje - wymiana opon taniej

Gość noivbfeb
a inny przyklad to sama mialam :) 14zł zamiast 29zł za pizzę. dzwonię tam że ja z gruponu ze chcialabym zamówić i że będe tak do godzinki, oni że ok pizza bedzie na tę godzinę. przychodzę i co? pizzy nie ma, musze czekac az zrobią kolejne pol godzinki... pizza była beznadziejna!!! moze wielkosc odpowiadala ale to co na niej bylo to uz pizzy nie przypominało - moze z 3 plasterki salami, troche sera i cebulka :/ masakra

Ja akurat jestem zadowolona. Raz się nacięłam, jak chciałam zrobić dekoloryzację. Dzownie a tu kobitka mówi mi, że moze mnie zapisać do fryzjera za uwaga 2 miesiace. Zwróciłam grupon i tyle. Często korzystam z ofert travel i jeszcze się nie zdarzyło, żeby było coś nie halo. Nie kupuję żadnych wyjść do restauracji itp.

Gość kocham cie stworku
a te oferty wyjazdow np weekendowych sa ok?

Gość kocham cie stworku
ale slyszalam, ze w takich wyjazdach z wyzywieniem, to dla gruponu jest np inne menu....

Gość iustaa
Różnie bywa. Ale zdarzyło mi się trafić z gruponu do kosmetyczki, gdzie zostałam potraktowana luxusowo. W innych gabinetach, za normalne ceny, nie spotkałam się z czymś takim.