Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokijakkoza...yyyyy

dlaczego niskie kobiety

Polecane posty

startują do wysokich facetów?. Was to nie wkurza? (pytam wysokich facetów)

Gość bardziej mnie wkurza
jak wysokie żyrafy startuja do niewysokich facetów

według mnie to też jest nienormalne, ale to kobiety.....

Gość SW 1313
No ale na czym opierasz ten swój pogląd ? Słyszałaś może powiedzenie, że równowaga w naturze musi być ? Dzieci takich par są często wysokie ale nie monstrualnie wysokie, jak to mogło by być przy związkach dwóch osób wysokich.

Gość anna z mazowsza.
Uwazasz ze ludzie powinni sie dobierać pod kontem idealnie równego wzrostu? a może pójdziesz dalej i stwierdzisz że powinni sie łączyć w pary tylko na zasadzie podobnych cech fizycznych typu: ten sam wzrost, kolor oczu, włosów i kształtu głowy.

niski wzrost to wada, którą można skorygować a skoro coś jest wadą to nie jest normalne

Gość SW 1313
Ideologia dotycząca czystości rasy, wg. Adolfa Hitlera nie jest Ci chyba daleka ?

Gość SW 1313
A swoją drogą. Ja nie jestem wysokim facetem. Mam tylko 180cm

Gość sdsdsd
niski wzrost to wada, którą można skorygować a skoro coś jest wadą to nie jest normalne nienormalny to jest wzorst 200 cm . Ludzie tak wysocy maja problemy z kregosłupami . MAm znajomego 190 cm wzrostu i chodzi do kręglarza na rehabilitacje.

Jedni są wysocy a inni niscy, grubi i chudzi... Ludzie się różnią i to jest normalne. Nienormalne to są takie głupie pytania na forum!!!

Gość ja pani wasza
i dlaczego nie nosza butow na obcasie

SW- To nie takie tylko, przecież normalny średni wzrost ;) x a co do autora, mam nadzieję że to prowo, bo... brzmi strasznie. przecież to normalne ze jedni sa niscy a inni wysocy. Każda cecha może być jednocześnie i wadą i zaleta zależnie jak na to spojrzymy. A co do twojego pytania, ja jako kobieta lubie facetów 180+ mimo że sama mam tylko 157cm. czuje się bezpiecznie przy moim wyższym i dobrze zbudowanym chłopaku. Jednocześnie to zawsze jakieś uzupełnianie się na wzajem, że on jest większy i silniejszy, a ja jestem ta delikatniejsza strona :D po prostu.