Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katie@

B BEAUTY PROFESSIONAL NA HARROW

Polecane posty

Gość Katie@

Prosze piszcie swoje opinie na temat tego salonu Jak zostaliscie przygotowani do zabiegow jakie to byly zabiegi?Czy sprawdzalyscie certyfikaty?Wszystko co tylko chcecie:)

Gość Katie@
Zostalam oszukana i wprowadzona w blad moze ktos jeszcze tez mial nie fajne sytuacje dotyczace tego salonu Staram sie odzyskac pieniadze i uzyskac wiecej opini na temat tego salonu Zle sie czuje ale da sie do zalatwic aby bylo lepiej:p Jezeli sa wykonywane zle zabieg powinno sie o tym pisac a zwlszcza jezeli ktos bierze pieniadze a wciska ci kit!!!!!!!!!

Gość gość
miałam wykonywane powiekszanie ust. tez czuje sie oszukana. najpierw niby miałam ampułke 0,5 ml, po tyg 0,5 ponownie. efekt po 2 tyg zniknal. poszłam po miesiacu dobic.., ale po gora 3 tyg dalej to samo..mialo sie utrzymac do 9 mies i co?? zero.

Gość gość
nieprofesjonalna obsługa, naciąganie klienta,nie polecam tego salonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez oszukana
witam, dolaczam do tego temu poniewaz doskonale rzoumiem ta sytuacje, tez zostalam nabrana przez pania Joanne C. Niestey jak piszecie sprzet jest niecertyfikowany, a raczej certyfikowany przez Chinskie fabryki i niestety dzialanie sprzetu mierne Oszukuje ludzi jednym slowem, pseudo kosmetyki, jakies chinskie podrobki masakra

Gość gość
Salonik mały,sprzęt zakurzony . Kosmetyczka u której byłam(miała chyba na imię Joanna) jest bardzo nie miła i nie miała jakiejkolwiek podstawowej wiedzy na temat zabiegów, jakie wykonuje.Po zabiegu moja cera do tej pory nie może dojść do wcześniejszego stanu mam jakieś plamy i wyskoczyły mi straszne krosty. .Zdecydowanie odradzam. Totalna masakra! !Kosmetyczka ta chyba nie ma pojęcia o tym, czym się zajmuje! Naprawdę, nie polecam i odradzam korzystanie z salonu Beauty professional na Harrow !!!!

Gość gość
Najgorszy salon jaki odwiedziłam! pani joanna nie ma podstaw aby robic zabiegi bo NISZCZY skórę! mam wypryski I nie obejdzie sie bez dermatologa a przed zabiegiem nie bylo nawet jednego! Ta kobieta to szarlatanka nie kosmetyczka! ODRADZAM!!!

Gość kasienka2222
Myslalam ze tylko mnie to spotkalo ale widze ze jest nas wiecej.Przechodzac do rzeczy...pani joanna to niekompetentna osoba!Nie slucha co sie do niej mowi i potrafi wyjsc w polowie zabiegu bo np ktos wlasnie przyszedla a ona nie zatrudnia recepcjonistki!Produkty sa nieprofesjonalne a bedac kosmetyczka z wieloletnim stazem potrafie rozroznic chinsie podroby maszyn!Oliwy do ognia dolala gdy zaczela wykonywac zabiegi rownoczesie na 2ch klijentkach i odbierala telefon w recepcji!Salon pokryty kurzem a po rogach pajeczyny!Nie wymienia niechigienicznych plastikowych misek co widac po ich odbarwieniach i zuzyciu!A juz przyczepiajac sie do wszystkiego dodam ze "reczniczki"w toalecie maja kilkukrotna przydatnosc bo biorac"swiezy" widac brud!

Gość gość
Bardzo brudno i niemila rudowlosa(krecone wlosy) kobieta w recepcji. Bylam umowiona na zabieg ale gdy weszlam do "salonu" sklamalam pytajac o cene innego zabiegu i wycofalam sie. Moze byl to zly dzien tej kobiety i Pani od sprzatania mial wolne ale osobiscie patrzac po opiniach domyslam sie ze jest to fatalnie prowadzony salon!

Gość na NIE
Pani dr Wiesława partoczy robote! mam ziarenka w ustach po powiekszaniu! W trakcie placenia krecila nosem ze chce zaplacic karta a nie gotowka, bo po co szefowa ma widziec co bylo robione! Kpina! Nie wrócę i odradzam ten salon!

Gość Ritaa
Czytam wszystkie posty i nie mogę uwierzyć, otóż jestem klientka tego salonu od jakiegoś czasu i mam zupełnie inne doświadczenia. Pani Asia jest moim zdaniem profesjonalistką, która tłumaczy wszystko ze stoickim spokojem i informuje czego oczekiwać po danym zabiegu co moim zdaniem świadczy o tym, ze jest uczciwa i nie obiecuje "gruszek na wierzbie". Ja zgodnie ze swoim doświadczeniem polecam ten zakład każdemu kto wie, ze salon kosmetyczny jedynie poprawia urodę a nie czyni cuda.

Gość odradzam
Powinnam najpierw przeczytać ten watek zanim "TAM" trafiłam! Miałam wykonywana mikrodermabrazje.Na zabieg przyszlam po pracy wiec w makijazu, zostal on niby zmyty i wykonany zabieg. Po mikrodermabrazji mialam czarne plamy po tuszu wokol oczu na co moglabym przymknac oko ale w jaki sposo zostala wykonana mikrodermabrazja jezeli ja w domu wacikiem sciagalam sobie jeszcze resztki fluidu z twarzy? Po tak nie dokladnym zmyciu makijazu i wprasowaniu mi go PIERWSZY RAZ W ZYCIU MAM PRZYSZCZE! Zabieg mikrodemabrazji robie seriami od lat,bylam w co najmniej 10 salnach ale ten odstarasza wygladem a uslugi sa na najnizszym poziomie! Nie polecam a wrecz odradzam!!!

Gość gość
salon kosmetyczny poprawia urode a ten z cala pewnosia ja odbiera! Po zabiegu mialam wysyp pryszczy na calej twarzy i szyi co nigdy sie nie zdarzyło! Nie polecam! w salonie jest brudno i nie mila atmosfera panuje. Nie zamykaj drzwi w trakcie zabiegu i inne kosmetyczki wchodza kiedy chca do pokoju bo np czegos zapomnialy. Brak profesjonalizmu! to miejsce nie sprzyja relaksowi!

Gość mgr P J
Fatalna atmosfera! Kosmetyczki szepcza i wychodza na pogaduchy w trakcie zabiegu. Brak szacunku i masowe traktowanie. Nie polecam!

Gość gość
Brudno i brak profesjonalizmu. Brak recepcjonistki wiec kosmetyczka wychodzi w trakcie zabiegu odebrac tel. Zabieg robiony nieprawidlowo i mowie to z kosmetycznego doświadczenia. Sa lepsze PL salony.

Gość Bozo
Szukalam nr tel. do salonu B-beauty i trafilam na te nieprawdopodobne opinie. Mam wrazenie, ze napisala je jedna osoba. Jestem dojrzala kobieta (46) i kiedy okolo trzech lat temu trafilam do salonu P.Joanny naprewde nie bylam w najlepszym stanie. P.Joanna doradzala jak rowniez odradzala zabiegi, ktore poprawily moj wyglad, a co za tym idzie samopoczucie tez. Dzieki profesionalnemu wykonaniu i moja skora odmlodniala, wygladalam naturalnie bez sfektu maski. Wyjechalam z Londynu i stracilam kontakt z salonem lecz nie znalazlam lepszego i dlatego szukalam numeru poniewaz planuje powrocic do Londynu i do P.Joanny. Salon jest maly ale przytulny i zawsze mialam zaproponowana kawe lub herbate. Ciagle wygladam dobrze, a to dzieki P.Joannie u ktorej zapoczatkowalam swoja przygode z odmladzajacymi zabiegami. Z pewnoscia bede zawsze polecala salon B-Beauty Professional na Harrow. Ja tam wracam:)Pozdrawiam

Gość Bylam tylko raz
Nie chialam sie zniechęcać złymi opiniami,bo przecież lepiej sprawdzić samemu i....ODRADZAM! Pajęczyny po kątach i brudny recznik po innym kliencie wrecz wysmarowany maseczka poprzednika. Kosmetyczka wychodzi w trakcie nawet nie informując na ile. Bardzo nerwowo wykonywany zabieg wrecz szarpano mną a to był tylko facial...nie wrócę, a opinie sa sluszne. Szkoda bo mieszkam bliziutko i czesto robie zabiegi:(