Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemwntinna

co zrobic z ta znajomoscia?

Polecane posty

Gość klemwntinna

Witajcie..2 tyg temu na dyskotece poznalam cudnego faceta. Bylam pijana I chcialam isc na calosc, ku mojemu zaskoczeniu on nie. Bylismy po disco u niego w hotelu po klucze do auta I prawojazdy gdzie probowalam wrecz go zgwalcic na co on mi nie pozwolil. Odwiozl mnie do domu, na drugi dzien napisal ze mimo mojego zachowania zobaczyl ze jestem inna I warta uwagi dlatego mnie nie wykorzystal.

Gość klemwntinna
Od tamtej pory codzien pisalismy ciagle mi pisal tak jakby sie zakochal. Wspomne o malym szcegole ze jestem w zwiazku od 5 lat z zego od dwoch miesiecy sie rozstajemy...powiedzialam o tym temu facetowi I on stwierdzil ze nie chce ze mna nic dopoki sie nie rozstane. Bo nie chce robic komus zegos czego sam nie chce by mu robili

Gość klemwntinna
Dodam ze on nie jest z mojego miasta. Mieszka dam w innym. Rozstal sie trzy miesiace temu z laska po 8 latach

Gość klemwntinna
W niedziele sie spotkalismy spacerowalismy po centrum I bylismy w barze. Bylo bardzo romantycznie, przytulalismy sie I on dawal mi buziaki w policzek. Wracalismy za rece zlapani. Na dugi dzien napisal mi ze wszystko mu sie we mnie podoba I ze chcialby o mnie walczyc

Gość klemwntinna
Probelm w tym ze nie wiem dlaczego jest az tak we mnie wpatrzony. Nic mu nie brakuje jest b przysyojny I ma kasy jak lodu. Juz zaprasza mnie do siebie chce mnie zabierac tu I tam. Wrecz wymusil na mnie powsciagliwosc a mial wszystko na tacy dalej by dostal mnie jesli tylko by siegnal. Przyznam szczerze ze nie wiem o vo chodzi..

Gość klemwntinna
Nie wierze w ze ktos moze mnie pokochac jestem w zwiazku gdzie moj chlopak kilka lat naduzywal przemocy fizycznj I psychicznej wobec mnie. Bylam w depresji ponad rok.. doszlo do tego ze wierzylam ze mi to wszystko sie nalezy ze jestem smieciem I na nikogo lepszego nie zasluguje. Ostatni raz dalam szanse dwa mies temu. Byl spokoj wczoraj o pierdole sie na mnie rzucil do duszenia mam slad na twarzy. Po pracy musze robic walizki I wyprowadzic sie w ciagu kilku dni. Bardzo sie tego boje bo wiem ze on tak latwo mnie nie wypusci.nawet boje sie o wlasne zycie. W fodatku twraz poznalam tak interesujaca osobe I nie potrafie uwierzyc ze on jest mna zaintwresowan y

Gość klemwntinna
Sory za chaos w wypowiedziach ale pracuje w miedzy czasie. Co myslicie czy powinnam dac sie poznac temu facetowi? Co zrobic by go na dluzej przytrzymac. Boje sie ze strace sprzed oczu cudowna osobe...

Gość klemwntinna
Jak to wyglada z boku?

Gość nie znasz zycia kochana
ja bym byla ostrozna, troche to wszystko " za piekne", sprawdz czy nie ma zony, laski, dzieci..

Gość klemwntinna
No wlasnie za piekne...ale mowa tutaj o hiszpanie..a oni lubia tak wszystko przezywac. Mial laske 8 lat powirdzial ze rozstal sie trzy miesiace tenu z nia...ma 28 lat on I mieszka sam. Przy mnie gadal z mama na glosno mowiacym. Mysle ze nie ma nic do ukrycia... zaprosil mnie do siebie weekend bo teraz sa fiesty u niego ..odmowilam bo poki jestem z tym krtynem nie moge sie tak narazac... sama nie wiem jestem ostrozna..on naprawde wydahe sie byc bardzo ulozony

Gość klemwntinna
Najprawdopodobniej jest z dobrej rodziny I jeszze nie widzial takiego debila jak ja