Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzyszła1234

SUROGATKA!!!!!!!

Polecane posty

Gość notabeneeeeeeeeeee
fajny temat. mieszkam w niemczech,nie wiem jak jest z tym tutaj, ale tez wolalabym, zrobic to legalnie:) moze poszukaj jakiejs polki autorko gdzies dalej? ja sama bym sie nad tym zastanowila:)

Gość super - mama, super dziecko
jestem 36 letnią mama 3 wspaniałych , zdrowych dzieci, jestem mamą pracująca w domu, jestem bardzo zorganizowana, ciepła, serdeczna i kochajaca, ciążę znoszę idealnie, jestem w rozmiarze 42-44 więc nie dbam o super figurę, nie katuje sie dietami ani ćwiczeniami w ciaży, wszystko dla relaksu i spokoju, urodziłam dość duże dzieci - ponad 5kg wiem żadna ciąża mi nie straszna, mam wyższe wykształcenie, bez nałogów, bez leków, bez chorób przewlekłych i alergii, mieszkam pod wawą w domu z dziecmi i mężem,jeśli chcesz napisz - blue_almond@vp.pl

Gość Agata-Kowalsksa
35 000 na utrzymanie ciazy to faktycznie duzo za duzo. Za 80 000 mozesz wynajac surogatke zagranica zueplnie legalnie i w ten koszt wliczony jest zabieg in vitro oraz utrzymanie w czasie ciazy

Gość gość
Taki przychód trzeba chyba zgłosić do Urzędu Skarbowego? Jak to w ogóle wygląda od tej strony?

Gość gość
Kochani rodzice jeśli szukacie pogodnej i doświadczonej mamusi, która urodzi Wam dzidziusia to piszcie do mnie :D W zeszłym roku urodziłam zdrowa dziewczynkę ze swojej komórki i teraz właśnie Wam mogę pomoc :-) doswiadczona.mz@vp.pl :-)

Gość Gość
Dnia 13.03.2013 o 13:16, Gość mamaprzyszła1234 napisał:

Witam, Chcielibyśmy z mężem wynająć surogatkę, proszę osoby, które mają wiedzę w tym temacie lub może korzystały z takich usług o jakieś informacje. Gdzie mogę szukać surogatki? O co pytać? Dodam, że jestem w stanie zapłacić 45 000 zł. Czy orientuje się ktoś jaki jest koszt takiej ,,usługi''? Zalożyłąm wcześniej temat ale chyba pod mniej krzykliwym hasłem i go zgubiłam, więc zakładam jeszcze raz - przepraszam osoby które pisały na tamtym 

Giseleee@wp.pl 

Gość Gość

Zapraszam do kontaktu giseleee@wp.pl