Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny &

Czy są dziewczyny które zechciały by popisać z 30 parolatkiem

Polecane posty

Gość Samotny &

Jestem bez wykształcenia spokojnym miłym facetem któremu czasem doskwiera samotność. Jeżeli są takie dziewczyny które chciały poznać mnie będzie mi miło z wami popisać. Odpowiadam tylko na miłe posty a nie na jakieś bzdety.

Gość jak bez wykształcenia to
nie :(

Gość Samotny &
Do: jak bez wykształcenia to Przecież nie zmuszam Ciebie do tego, jeżeli nie masz ochoty by miło sobie z kimś porozmawiać to nie mam o to do Ciebie żalu, jestem wyrozumiały i tolerancyjny.

Gość jak bez wykształcenia to
dlaczego nie masz żony partnerki dziewczyny a jesteś po 30?:( uwazasz że w tym wieku człowiek dojrzalszy jest i kieruje się rozumem a nie uczuciami? :(

Gość Smiechu warte_
Facet nie licz na to że takie się tu znajdą :) Piszą że dla nich się nie liczy kasa i inne rzeczy ale jak co do czego to żadnej nie ma bo wtedy szukają ideałów

Gość Samotny &
Do: jak bez wykształcenia to Wiesz nie każdemu często w życiu się potrafi układać, ja jestem jedną z tych osób co wiele na to się problemów składa. Musiała byś mnie bardziej poznać by pewne rzeczy zrozumieć.

Gość Samotny &
Do: Smiechu warte_ Nie wszyscy zaraz tacy muszą być więc nie można każdego mierzyć jedną miarą.

Gość majamajamajamaja111
a ja bardzo chętnie z toba porozmawiam tylko o czym??

Gość Samotny &
Hm więc nie mam liczyć co tu na zapoznanie kogoś ??

Gość Samotny &
Do: majamajamajamaja111 Wiele jest tematów by z kimś rozmawiać czy pisać wiec sądzę że nie stworzy to nam problemu. Jest troszeczkę trudno na takich forach z kimś rozmawiać ale i tu też można:) Jesteś też tak samo samotna jak ja ??:)

Gość a masz pracę?
?

Gość Samotny &
Do: majamajamajamaja111 Czy lubisz późnymi wieczorami bywać czasem w necie?? ja za niedługo muszę wyruszać do pracy więc będę bardzo późnym wieczorem więc może wieczorem się tu jeszcze spotkamy, co o tym sądzisz ?? :)

Gość Samotny &
Do: a masz pracę? Tak mam pracę i wcześniej już napisałem że za niedługo muszę jechać do pracy.

Gość majamajamajamaja111
ja bardzo chętnie wieczorem będę i popisze z toba podaj mi tel to sie odezwe misiaku

Gość Samotny &
Do: majamajamajamaja111 Miło mi to słyszeć :) Wiesz na kafe nie mogę bardzo Tobie tu podać telefonu ale w granicach 24 odezwę się tu do Ciebie więc może się usłyszymy:) Teraz pozdrawiam Ciebie milutko i do później bo muszę już śmigać do pracy:)

Do mnie możesz napisać, lubię rozmawiać :) mail pod nickiem, wystarczy kliknąć w Kingę ;) Ale tylko i wyłącznie w celu pisania, bez szansy na umawianie itd

Gość Samotny &
Witam ponownie wszystkich w tym temacie :)

Gość Samotny &
A czy majamajamajamaja111 w ogóle jeszcze tu jest ?? :)