Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podstawowe cechy

chce miec mezczyzne ktory spelnia ponizsze wymagania:

Polecane posty

Gość podstawowe cechy

- bezdzietnosc - stan wolny - wiek 27-34 - porzadny - wierny - szczery - uczuciowy - niepalacy - kochajacy - mily - pracowity - zaradny - szanujacy kobiete - ambitny - troskliwy - kompromisowy - opanowany - dojrzaly emocjonalnie - wrazliwy - inteligentny - wysoki ok 185-195 - przystojny - czarne wlosy - umiesniona sylwetka - majacy nie wiecej niz 2-3 kobiety przed - niemajacy jednorazowego seksu - majacy zaintesowania tak ogolnie;) reszta mniej istotna

Gość wypisz wymaluj mój mąż
:D Trzeba być super kobieta, żeby takiego faceta znaleźć, Najczęściej występują w postaci nieoszlifowanego diamentu :)

Gość sfdsfd
Jeśli nie jesteś Megan Fox, to marne szanse :)

A ty co w zamian możesz zaproponować?? Po drugie, tacy faceci już mają swoich facetów ;)

Gość wiosenna ola
dlaczego ludzie zawsze zaczynają od etapu JA CHCĘ a nie JA MOGĘ ZAOFEROWAĆ?

Gość bi bi bi ;)
Tez bym takiego chciała ale czy to sie uda?? szczerze wątpie.

u mnie wszystko sie zgadza oprocz punktow : - kompromisowy - wysoki ok 185-195- mam 180 - czarne wlosy - Turka szukasz ? - majacy nie wiecej niz 2-3 kobiety przed - ofiary losu szukasz ?! - niemajacy jednorazowego seksu - no comments

Gość wiosenna ola
kompromisowy- czytaj: ciepłe kluchy?

Gość wiosenna ola
kiedyś webster miał foto na kafe, niezły, niezły (bierz Kochana)

Gość wypisz wymaluj mój mąż
o, patrz, jak zrezygnujesz z kilku roszczeń , to nawet znalazł się kandydat :)

Gość 67iy67oy7ol
Może w jakimś tureckim więzieniu znajdzie się taki "ideał" xd.

oj tam bez reklamy zreszta ja i tak nie jestem do wziecia :P przeprowadzam sie na pustynie :)

Gość wiosenna ola
"Zabiorę Cię właśnie tam..."

Gość podstawowe cechy
Szukam bruneta, nie turka, ktory musi byc jak najbardziej ugodowy i powinien potrafic isc na kompromis, ktory nie bedzie unosil sie meska duma, a bedzie umial spojrzec na siebie krytycznie, pokorny do zycia i relacji, ktory nie bedzie wszczynal klotni. Czy to 'cieple kluchy'? Nie wiem czy 'kluchy', ale cieply mezczyzna jak najbardziej to powinien byc. Majacy rowniez nie wiecej niz 2-3 kobiety przed, gdyz to co mialo ich nascie i wiecej nie podchodzi pod wymagany punkt - wierny, oddany.. oraz niemajacy jednorazowego seksu, gdyz takie cos nie jest stale w uczuciach ani porzadny, gdyz jedynie zaspokaja swoje potrzeby jedynie.

Gość wiosenna ola
mniemamy, ze Ty jako Pani Porządna i Idealna z góry zakładasz, że jednorazowy seks Ci się w życiu nie trafi? hm... dobre :-)

Gość Nie jestem ideałem
szkoda w 3 kategoriach sie nie mieszcze. kolor wlosow, wzrost i nie uwazam sie za przystojnego(choc slyszalem takie komplementy od kobiet i zadrzylo mi sie ze mnie podrywaly) Mojej listy lepiej nie bede publikowal bo mam spore wymagania:p

Gość wiosenna ola
a znacie kogoś kto powie: biorę jak leci? :-) każdy ma wymagania, ale weryfikację przeprowadza się mniej zewnętrznie

I tak pal licho wezmą te wymagania jak jakiś koleś ją porządnie przeleci ;)

to ja - bezdzietnosc to ja - stan wolny to ja - wiek 27-34 to ja - porzadny to ja - wierny to ja - szczery to ja - uczuciowy nie ja - niepalacy to ja - kochajacy to ja - mily nie ja - pracowity nie ja - zaradny to ja - szanujacy kobiete to ja - ambitny to ja - troskliwy to ja - kompromisowy nie ja - opanowany to ja - dojrzaly emocjonalnie bardzo ja - wrazliwy to ja - inteligentny nie ja - wysoki ok 185-195 nie ja - przystojny nie ja - czarne wlosy nie ja - umiesniona sylwetka to ja - majacy nie wiecej niz 2-3 kobiety przed to ja - niemajacy jednorazowego seksu to ja - majacy zaintesowania x wiekszosc spelniam ale to zamalo wiec odpadam 🖐️

Gość mclr
podstawowe cechy: Hohohohoho! Z takim koncertem życzeń, to sobie długo poszukasz.. żaba na odwyku: Dobre z tym odczytem - 90% zwieje z randki przed końcem.

autorko a ile z tych wymagan sama spelniasz? Wg mnie kazdy powinien umiec zdefiniowac 4-5 cech ktore same ma do zaoferowania i dopasowac im 4-5 cech ktorych wymaga (najlepiej tak aby się pokrywały czy uzupełniały, to juz zalezy od konkretnej cechy)

Gość podstawowe cechy
wszystkie spelniam podpunkty, ktore podalam, pomijajac wzrost, sylwetka, kolor wlosow i wiek, ktore naturalnie i logicznie sa inne u kobiet a wymagane przez mezczyzn ... wiec moge od mezczyzn wymagac tego samego

Gość podstawowe cechy
mam 36 lat

Gość Syty 44444
Zgłaszam się, spełniam warunki. Umówię się z tobą jeżeli spełniasz następujące warunki: 1. Wiek 21-26 lat 2. Ładna twarz 3. Zgrabna figura 4. Długie nogi 5. Biust miseczka przynajmniej C, ale idealnie byłoby D 6. "Dama na salonach, dziwka w łóżku", otwarta na seks 7. Wzrost 175 cm w górę 8. Dobrze gotujesz 9. Jesteś inteligentna i oczytana 10. Jesteś samodzielna, nie liczysz na kasę faceta 11. Masz swoje pasje, a nie jesteś "bluszczem" bez zainteresowań i żyjesz tylko życiem swojego faceta. 12. Skończyłaś lub robisz dobre studia, a nie jakieś pedagogiki 13. tylko 1-2 facetów wcześniej, najlepiej w długich związkach. 14. Brak jednorazowych numerków na koncie. 15. Życzliwość, wyrozumiałość, uśmiech, nie "księżniczkowanie"

Gość inezka2s5
Niestety ale chyba zostaniesz starą panna

Gość młody chłopak/ facet
"- bezdzietnosc - stan wolny - wiek 27-34 - porzadny - wierny - szczery - uczuciowy - niepalacy - kochajacy - mily - pracowity - zaradny - szanujacy kobiete - ambitny - troskliwy - kompromisowy - opanowany - dojrzaly emocjonalnie - wrazliwy - inteligentny - wysoki ok 185-195 - przystojny - czarne wlosy - umiesniona sylwetka - normalna budowa ciała/ ćwiczę - majacy nie wiecej niz 2-3 kobiety przed- tak, nie miałem rzadnej - niemajacy jednorazowego seksu - tak, nie uznaje takich rzeczy - majacy zaintesowania- tak