Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Kto ma poglądy skrajnie prawicowe? I od strony gospodarki, i od strony obyczajów

Polecane posty

Ja się przyznaje. Ludzie powinni pracować przede wszystkim na siebie i nie być okradanym przez państwo. I powinno się promować model normalnej rodziny, bo wątpie czy dzieci są dumne z rodziców rozwodników czy pedałów.

Gość Byłam dzieckiem..
Ja byłam w domu dziecka, czekałam na to by ktoś mnie stamtąd zabrał, obojętne byloby mi czy to dwoch facetow czy fcet i kobieta byle ktos mnie pokochał, chociaz polubil. Gdy bylam starsza straciłam nadzieje. Ty nic nie wiesz, propagandowa marionetko. Wolałabym miec dwoch ojcow niz byc teraz sama, bez niczyjej pomocy, rodziny, nikogo nie mam...

Gość zxcas
Wczoraj na TVP 2 był bardzo fajny film o rosyjskich nacjonalistach, uważam że lekko przeginają z tym biciem czarnuchów (jak czarnuch nic pożytecznego nie robi dla kraju w którym żyje, należy go deportować darmozjada ale nie zabijać) ale ogólnie pozostałe poglądy o przejęciu władzy przez naród są OK!

Ja nie zamierzam mieć własnych dzieci i zgodnie z pięknym rzymskim zwyczajem będę adoptować. "Adoptio naturam imitatur".

Gość zxcas
Metoda szokowa leczenia pedałów i lesb też jest w porządku!

zxcas - we Francji, Niemczech czy Wielkiej Brytani na początku też nie bili i do czego to doprowadziło????

Polacy są właśnie tacy zdrowi. Rosjanie moim zdaniem przeginają. Oni nawet biją studentów-imigrantów, a akurat oni się przydają (naturalnie inżynierowie i lekarze, humaniści niech się pierdolą, bo będą bronić lewactwo).