Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akcja błysk w lidlu

Większość Polaków się nie myję. XXI wiek i nic sie nie zmienia...

Polecane posty

Gość Akcja błysk w lidlu

Juz drugi raz poczułam odór potu od kasjerki w biedronce, wczesniej byl to kasjer. Starzy ludzie smierdzą, zamiast prac wywieszają szmaty na powietrze...standardem jest wypucowana paniusia a majtki brudne, w domu burdel, maskowanie potu perfumami i dezodorantami

Gość edkowa
Nie tylko starsi ludzie! Ile jest młodych co mają za nic higiene? Koło mojego domu jest kiosk ruchu a tam młoda dziewczyna. Jak otwiera okienko to smród zabija... Straszne ale prawdziwe

Częste mycie skraca życie, skóra się ściera i człowiek umiera ;)

Gość jdjdjnpmp
dokładnie, mlodzi ludzie stroją sie,ciuszki, fryzurki, perfumki a smierdzi od nich !! Moja siostra uczy w szkole i jest b.duzo uczniow ktorzy po prostu smierdzą, glownie chlopaki :O smierdzi potem i gownem.

Gość mieszkam z dziewczynami
które się nie myją...jedna z nich co weekend wyjezdza do domu, tutaj w mieszkaniu jest od poniedziałku do piątku i nigdy jeszcze nie widziałam żeby się kąpala, wieczorem 5 minut w łazience, rano 30 sekund i tyle...dwie pozostałe nie wypadają lepiej, od jednej śmierdzi potem, cały czas (o tyle znośnie jest że często się myje) a ta trzecia? chyba nigdy nie pierze ciuchów a i prysznic też tak średnio raz na 3 dni do tego ma ciekawą teorię, że włosy to tylko raz w tygodniu bo się niszczą od mycia...

no ale żeby nie było to dziewczyny zawsze modnie ubrane, pomalowane paznokcie, eleganckie szpileczki...ehhh porażka :D

Gość szkoda słów po prostu
Woda drogo kosztuje. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w moim mieście jest jeszcze znośnie :P z resztą z tego względu, że się nie myją to płacimy malutkie rachunki, jest i plus :D

Co wy z tym myciem. Teraz wraca moda na średniowiecze. Jeśli wyeliminować zapach potu i przynajmniej kilkudniowy z okolic intymnych to nie ma potrzeby myć całego ciała. Ja tam biorę gorący prysznic tylko wtedy kiedy mi się nudzi i nie mam co robić. Pachy golę regularnie i codziennie po myciu oklepuje wodą po goleniu. Dupę myje po każdorazowym wypróżnieniu, penisa dokładnie strzepuje, w ten sposób mogę chodzić w czystych bokserkach nawet tydzień. Każdy i tak wydziela swój własny zapach i feromony, a im więcej i częściej się myje tym bardziej i nienaturalnie się śmierdzi i żadne pachnidła wtedy nie pomogą.

Gość no i gicior
Argen dobrze gada. Zimna woda tańsza.

Gość tępy reakcyjniak
Mycie to grzech bo jak sie dotykasz w różnych miejscach to grzeszysz.

Gość tępy reakcyjniak
Porządny katolik się nie myje :o

Gość hahahahahhhha
No to po 2 powyższych wpisach dopiero będzie smierdziało :classic_cool:

Gość njudsfsfs
Młode dziewczyny/ kobiety zamiast się myć wylewają na siebie litry perfum czy tony tapety. zamiast wyskrobać brud spod paznokci malują je by tego nie musieć robić

Gość hahahahahhhha
cos podobnego? nie wiem gdzie ty te dziewczyny spotykasz - może u siebie w alkoholowej melinie albo w tym samym rynsztoku z którego wypełzłeś.

Argen a ja jestem jak najbardziuej za tym zeby facet golil pachy i nie widze nic w tym dziwnego

Gość tępy reakcyjniak
te śmierdzące to są porządne dziewczyny które sie nie myją aby zachować czystość duszy, tak jak ja.

Gość szoque!
albo rano sie widzie elegantki i elegantow, w biurowych gajerkach, a odespanym gniazdem na glowie, co oznacza, ze rano nie umyli lba (ani prawdopodobnie ciala) po nocy :o fakt, ze niektorzy wola z jakis przyczyn brac prysznic lub kapiel codziennie wieczorem niz rano, ale podejzewam, ze w wielu przypadkach nie jest to nawet codziennie.

Gość vgdgdvgdshfv
:D:D:D

Gość Aparat007
MOze brak mydla w sklepach jest problemem...chyba zaczne importowac mydla z chin, jaki rodzaj wam pasuje?:)

ja sobie nie wyobrażam wyjść do pracy bez porannego prysznica. to jest jedyna rzecz, która jest w stanie mnie dobudzić. ­ i nie wyobrażam sobie iść spać bez prysznica/kąpieli. ­ a co do porannej fryzury to może być różnie, ktoś może być włosy codziennie wieczorem, kłaść się w mokrych spać i wtedy jest masakra :)

Gość Aparat007
Az sie dziwie , ze jest taki problem w 21 wieku. :/ To smutne, pytanie czy to lenistwo czy moze bieda?