Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaką najbardziej zboczoną

czynność zrobiłyście/zrobiliście?

Polecane posty

Gość madziusia1005
zaraz tam dewiacja dla mnie nie jest gliniarzem (chociaz to ze jest cholerniemnie w nim pociaga ) tylko przyjacielem z ktorym moge wszystko!!! robie na co tylko mam ochote nie mam na mysli tylko seksu

Gość ludzki a moze ty powiesz
jestes gupek

Gość madziusia1005
mowie wam to cos wspanialego miec takiego przyjaciela z ktorym mozesz sobie na wszystko pozwolic kiedy trzeba cie wesprze kiedy trzeba doprowadzi do porzadku a kiedy masz ochote to bedzie kochal sie z toba na dachu wiezowca (kochalismy sie na dachu wiezowca!!)

Gość jaką najbardziej zboczoną
ludzki a moze ty powiesz, dlaczego? Co Cię we mnie drażni?:( Madziusia1005 domyślam się że to coś wspaniałego.

Rozmawiałem na forum z ludzkim przedmiotem. Nic bardziej zboczonego nie przychodzi mi do głowy.

Gość madziusia1005
nie da sie tego opisac slowami wczoraj np pojechalismy z blazejem nad rzeke i kochalismy sie w samochodzie a tu nagle ktos puka do okna i krzyczy czy moglibysmy glosniej stekac bo on z dziewczyna tez sie kochaja w krzaczkach i bardzo ich to podnieca

Gość madziusia1005
moze uwili sobie cieple gniazdko nie wiem

A jaka była marka tego samochodu? Bo ja kiedyś kochałem się w 126p. To było dawne ale to była naprawdę zboczone.

Gość mariotyg
Też kochałem się kiedyś w 126p;) i powiem więcej do dziś się w nim kocham ,stoi w garażu i jest cudowny;)

Gość madziusia1005
marka samochodu w jakim sie kochalismy?? seat leon

Gość Mlodyyyyyyyyyyyyyy
Byłem kiedyś u koleżanki zostałem na noc jej mamusia miała jakiś babski wieczór popily ostro (najebala sie jak szpak) w nocy idąc do kuchni po napój leży mamusia na kanapie w dziennej pozycji (chińskie s) powachalem cipeczke dotknalem ;) ale zaczęła jakoś sie wic więc przestałem zwalilem sobie nad nią i zalalem sie na buzie i zostawiłem :)