Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rymka

jaka przyczepka dla malucha?

Polecane posty

Gość rymka

Witajcie aktywne mamy :) zbliża się wiosna to i trzeba się zacząć ruszać. Chcę kupić przyczepkę dla moich bąbelków no i właśnie Chariot czy Croozer?

my mamy Croozera i bardzo sobie chwalimy. Dużo spacerujemy po lasach, parkach i jest niezawodny i co jest naprawde super bardzo latwy w odczepieniu i doczepieniu do roweru. Co do innych przyczepek to nie podpowiem bo w zasadzie to mąż dokonywał selekcji :)

Gość Dlaczego nie otworzysz się
Chariot chyba najsolidniejszy.

Gość looren
Zgadzam się z poprzedniczką, Chariot spisuje się na medal. Kupiliśmy w zeszłym roku i już nie mogę doczekać się ciepłych dni. W zasadzie Chariot i Croozer to dwie dobre marki, a wybór zależy od tego co planujesz robić czy biegać, spacerować czy może jeździć na rolkach. Ale oczywiście Chariot to trochę wyższa półka :) duży wybór znajdziesz w dwaplusdwa.pl ja tam kupowałam :)

Ja polecam wszystkim mamom Chariot Cheetah, idealny do biegania z maluchem. Zresztą nic nie stoi na przeszkodzie by używać go jako spacerówki. Jak najbardziej przydatny wózek.

Gość rymka
Zgodnie z poleceniami formowymi, znajomych kupiliśmy Chariota. I powiem że rewelacja! Ciepło się zrobiło to i do podróży większy smaczek, do biegania to już istne cudo lekkie i komfortowe. Maluch ma radochę, zwiedza, podziwia i jeszcze bawi się zabawkami w przyczepce. Generalnie nie jest znudzony, a wręcz zaciekawiony co też bardziej mnie motywuje do aktywności. Niezdecydowanych zapewniam że Chariot Cheetah to cud, miód i malina :)

Gość Katarzyna111
My kupiliśmy naszemu maluszkowi Croozera Kid. Teraz jest akurat super pogoda na długie wycieczki, więc Croozer jak znalazł, w sam raz na rozpoczęcie aktywnego rodzinnego sezonu :)