Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb xxx 000

kto ma 22-35 lat

Polecane posty

Gość bbb xxx 000

i jest wciąż sam nie miał partnera nie był w związku ani zadnych doswiadczen z tym zwiazanych bo ja mam ostatnio strasznego dola z tego powodu chyba ze mna jest cos nie tak?

Gość ja jestem rocznikowo
22 ale to za parę miesięcy i też z nikim nie byłem w związku. Co ciekawe gdy przyznaje się do tego koleżankom czy innym kobietom to nie mogą uwierzyć bo ponoć jestem tak fajny facetem, że powinienem znaleźć sobie kogoś bez problemu.

Gość Agata 1991
A może masz zbyt wysokie wymagania związane z kobietami?

Gość mimimo
do niedawna to mii nie przeszkadzalo ze sama bylam ale teraz to juz mam dola czas leci ja stoje w miejscu

Gość herhik
Właśnie skończyłem 35 lat. Swój ostatni (2gi) związek zakończyłem 9 lat temu. Nie spieszy mi się do następnego... :)

Gość facet niezbyt przystojny
Ja mam 32 lata i wciąż nie mogę spotkać tej jedynej ukochanej kobiety.Chyba pisane mi zostać starym kawalerem.

Gość ja jestem rocznikowo
Agata 1991 "A może masz zbyt wysokie wymagania związane z kobietami?" 0 Raczej nie. Bo już kiedyś byłem zakochany ale to było z góry skazane na klęskę. Od tamtej pory nie poczułem czegoś podobnego do kobiety a do życia w pojedynę myślę, że się przyzwyczaiłem i oswoiłem. Może to w tym problem bo w tej chwili nie widzę siebie w związku. Dobrze mi samemu i się do tego stanu rzeczy przyzwyczaiłem.