Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19Katrina19

Problemy z nowym facetem! ;/

Polecane posty

Gość 19Katrina19

otorz jakis czas temu poznalam chlopaka starszego od siebie o 4 lata, jakis czas pozniej zaczelismy pisac ze soba zaproponował mi spotkanie niestety nie odbylo sie ona gdyz on je przelozyl powiedzial ze nie jest w stanie sie spotkac ze stalo sie cos zlego i nie ma ochoty na nic, wdzialam go po tej sytuacji na nastepy dzien siedzielsmy ze wspolnymi znajomymi przeprosil mnie poraz kolejny powiedzial ze spotkamy sie w tym tygodniu, niestey wynikla sytuacja ze nie moglismy sie zobaczyc przez tamten tydzien, pisał do mnie jeszce wtedy teraz kiedy ja sie odezwalam w poniedzialek on nie odpisał i sie nie odzywa co o tym sadzicie? nagle nie ma ochoty sie spotkac przeciez to wszystko bylo z jego inicjatywy. Prosze o pozane odpowiedzi

Gość panciapancia
miałam podobną sytuację. facet sam proponował spotkania po czym za każdym razem coś stawało na przeszkodzie. raz nawet mnie wystawił i w ogóle nie dał znac, że się nie zjawi tylko dzien póxniej napisał, ze cos sie stalo o czym nie chce mowic. tym czyms jak sie pozniej okazalo byl kac morderca po ciezkiej imprezie. pamietam jak ktoregos dnia zaproponowal spotkanie, zgodzilam sie a na pol godziny przed dal znac, ze jednak nie moze. spedzilam z nim 2 lata. i wiem, ze jesli od poczatklu jest pod górke to pozniej nie bedzie latwiej. bo wszystko zalezy od nas. ja sie zaangazowalam i starałam a on nie dojrzał i wiecznie coś spieprzył, zreszta wiem, ze nie bylam jedyna.

Gość panciapancia
aha...i w moim przypadku tez wszystko bylo z inicjatywy tego faceta - spotkania, związek, to on mnie pierwszy poderwał i starał się o randkę ponad 2 lata. Dlatego wierzyłam, że po prostu mamy pecha i uznałam, że "wszędzie gdzie warto dojść nie uda się na łatwizne i z górki". I z jego inicjatywy sie to spieprzyło.

Gość RaZR
Zapomnij o nim. To po prostu wymówki. Jakby mu zależalo to by z butów wyskoczyl żeby się spotkać. Po prostu mu się odwidziało i nie ma co rozmyślać.

Gość panciapancia
Też tak uważam. Mam jakies doświadczenie damsko męskie i wiem jak zachowuje się facet któremu zalezy. Ten najwyraźniej nie wie czego chce i raczej szuka, nudzi się.

Gość RaZR
No właśnie facet nie wie czego chce. Po prostu robi to z braku laku, że tak powiem.

Gość wredniucha100
a wy i tak czekacie na telefon i lecicie jak głupie kiedy tylko kiwnie palcem

Gość 19Katrina19
no cóż pewnie macie racje lepiej dać sobie z nim spokoj gdyby mu zależało znalazł by dla mnie czas, nie jest juz dzieckiem przeciez napewno wie jak sie zachować tylko pewnie nie traktuje mnie powaznie i mu nie zależy, ale w takim razie boli mnie to czego on ode mnie chce i oczekuje z tym ze to on wykazuje ta inicjatywe

Gość panciapancia
no właśnie...on zacznie znowu wykazywac zainteresowanie, będzie miał jakis przebłysk i autorka na to poleci. a później znów będzie robił uniki i tak w kółko