Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deseczka01

Mały biust, wczesna operacja.

Polecane posty

Gość deseczka01

Czy ktoś z was powiększał piersi w wieku 18 lat? Jakie odczucia? Ja mam 17 lat i "różnicę" w biuście 5 cm. Nienawidzę swojego "biustu", planuję po maturze przejść operację, pieniądze mam już na koncie, odłożone. Nadziei, na to że urośnie on jeszcze co najmniej raz tyle nie mam żadnej, patrząc 3 pokolenia wstecz w rodzinie. Czy ktoś już to przechodził, chirurg nie odradza operacji w takim wieku?

Gość to dla hecy z przodu plecy
co to jest roznica w biuscie 5 cm?

Gość deseczka01
dokładnie: co to jest?!

Gość asereche
byc może cie nie zakwalifikuje bo jestes jeszcze za malo dojrzała by decydować o ingerencji w swoim ciele

Gość nowy papież
rob pompki. miesnie klaty urosna ci o caly rozmiar w przeciagu roku. 30-40 pompek codziennie.

Gość slythia
no jasne, i przy tym bedzie miała bary jak pudzian, to na pewno pomoże jej osiągnać kobiecy wygląd. mysle ze zaden lekarz sie nie zgodzi na operacje w tak mlodym wieku, bedziesz musiala poczekac tak do 20/22 rż.

Gość lailla_
roznica w biuscie jak to pisze autorka tj obwod pod biustem - obwod biustu

Gość pistacie
no chyba lepiej z protezą niż płaska klata jak u małego chlopca...

Gość nowy papiez
sluyhia, zadnych bar nie bedziesz miala! wiem po sobie - jedynie ladnie zarysowane ramiona, nie chude flaki. mi te pompki najbardziej umiesnily klate i brzuch, ale to tylko na zasadzie ze sa ladne zarysy miesni, nie jak kulturysta ;) ps. jestem kobieta, ten nick to byl tylko zart z wczoraj ;)

Gość deseczka01
Awaria mózgu? Aha. Powiedziała osoba, która pewnie nawet nie wie przez co przechodze tak wyglądając. Smutne, no ale przecież to nasz polski internet... A co do pompek, spróbuję. Tylko czy lepiej te damskie czy normalne? Z tymi normalnymi bedzie u mnie ciężko, ale postaram się.e

Gość gość
też nie bardzo wiem co znaczy, że masz różnicę 5 cm, chodzi Ci o to, że jedna jest większa a druga mniejsza? Asymetria? Wiesz jak już jesteś zdecydowana, masz pieniądze to najlepiej zrobisz jak się wybierzesz na konsultacje do doktora Osucha, on Ci dokładnie powie, jakie rozwiązanie będzie dla Ciebie najlepsze i jaką metodę będzie najlepiej wybrać.

Gość gość
asymetria piersi na pewno nic przyjemnego, ale jakoś na pewno da się temu zaradzić, chociażby właśnie za pomocą operacji. Ale 18 lat to myślę trochę wczesny wiek na operacje.

Gość gość
lepiej może byłoby się wybrać do dobrego lekarza na konsultacje. Ale kurcze sama nie wiem czy to wcześnie czy nie. Chociaż tak jak mówię lepiej się umów na wizytę ze specjalistą, a potem podejmuj decyzje, czy się poddawać operacji