Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauriii8717

ON PRAWICZEK, ONA ROZDZIEWICZONA...

Polecane posty

Gość lauriii8717

Hej wszystkim. Jak poznałam mojego męża, on miał wtedy 24 lata, a ja 20... Zakochaliśmy się w sobie, i wiedziałam że on jest dla mnie tym jedynym, a ja dla niego tą jedyną. Poszliśmy pewnego dnia do łóżka. Szczerze było bosko :). Po jakimś czasie mój przyznał się że stracił prawictwo ze mną. Byłam zaskoczona, bo jednak teraz są takie czasy że ciężko spotkać prawiczka (a może się mylę?), tym bardziej że on jest przystojny, po prostu bardzo mnie to zdziwiło, niby miał jakieś adoratorki przede mną ale każdej względy odrzucał, i może dlatego tak... Nigdy nie twierdziłam że on jest jakąś ciotą czy coś, ale wiedziałam że ogólnie był nieśmiały, a przy mnie czuł się naprawdę sobą i dopiero przy mnie ośmielił się. Po 3 latach wzięliśmy ślub, teraz spodziewamy się dzidziusia. I nie ukrywam że trochę gnębi mnie ta myśl. Jak zostałam jego dziewczyną, to miałam za sobą nieudany związek z mężczyzną z którym straciłam dziewictwo. Boję się że mój będzie chciał za bardzo korzystać z życia w przyszłości, choć wiem że mnie bardzo kocha i jest w stanie dla mnie zrobić wszystko, jednak ten strach pozostaje co będzie kiedyś... Czy w ogóle są tacy faceci? Co myślicie o tym? Z góry dziękuję za odpowiedzi!!!

Gość lauriii8717
Podnoszę...

Jeśli nie będziecie dbać o dobre 'stosunki', nie bać się poznawać nowych rzeczy i przede wszystkim dać o swoje potrzeby wzajemnie nie będzie miał powodu. Moja była dziewicą, ja miałem kilka...

Gość PanParówka
taka prawda :D

Podobna sytuacja jak u mnie tylko ze ja mialam 18 on 22 ja bylam dziewica on prawiczkiem tez sie dziwilam ze nie byl z rzadna w lozku bo jest boski. Kochamy sie do dzis i nie ciagnie go do rzadnej innej. Darzcie sie uczuciem a bedzie wszystko ok.:-)

Gość lauriii8717
Dzięki za odpowiedzi :). Między nami jest naprawdę wspaniale póki co, pielęgnujemy nasze uczucia, tak naprawdę codziennie coś odkrywamy w sobie nowego... I to nas napawa do bycia razem. Ale kto wie... Co może mu kiedyś odbić? Bo stwierdzi w końcu że "kot przy jednej dziurze całe życie nie wytrzyma"? Może mimo kochając mnie będzie chciał zobaczyć jak to jest po prostu z inną? Wiem to po wielu osobach, które tak twierdziły.

Hehehhehe na trzydzieści sześć milinów mieszkańców, jedyny? Nie mogą wybrać jedenastu solidnych a ty sikasz za jednym, który rzekomo jest cudowny. :O Już nie chce mi się rozdrabniać na części pierwsze tej prowokacji 💤 ale jak ktoś lubi taką papkę, to śmiało :O