Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dskjdnfknfbh

Jestem niedoswiadoczna seksualnie, co robic z chlopakiem?

Polecane posty

Gość dskjdnfknfbh

Mimo ze mam 19 lat to jestem bardzo niedoswiadczona i niesmiala. Dzisiaj calowalismy sie z chlopakiem, on calowowal mnie po piersiach, brzuchu, chcial wsadzic reke do majtek, ale ja nie chcialam bardzo, on strasznie nalegal, ale nigdy nikt mi tam nie wsadzal, wydaje mi sie to strasznie krepujace zreszta nie bylam ogolona. Chodzi mi o to ze on powiedzial zebym ja sie nim zajela, ja nie chcialam, bo nie wiedzialam co mam zrobic?? Pomozcie, opiszcie najlepiej dokladnie, eh nigdy nie dotykalam penisa, ale chyba bede musiala

Gość rozczarowany polkami
Ja pierdole, co za kaleka seksualna. Tak to jest jak gloryfikuje się nie nie warte dziewictwo i robi się z kobiet zimne kłody niezdolne do uniesień

Gość Anna Grodzka )
Wsadź sobie całego penisa do ust ! ;)

W normalnym kraju 19 latka ma już za sobą przynajmniej 5 partnerów seksualnych i sprawy łóżkowe nie są dla takiej żadnym problemem- potrafi zarówno dać przyjemność swojemu partnerowi jak i czerpać przyjemnośc i satysfakcję samemu. Ty ani nie potrafisz brać ani dawać. W dodatku się nie golisz. Ż-A-Ł-O-S-N-E

Gość fryyyyyyyyy
no nic dziwnego skoro jestes niedośwaidczona, ze sie wstydzisz i nie wiesz co robic, ale to minie.

Co to znaczy "będę musiała"? Jeśli nie czujesz się gotowa, to nie zaczynaj. Seks to nie przymus tylko zabawa. A jeśli Ciebie to nie bawi to odłóż to na później.

Gość lauriii8717
Moja droga - podziw dla Ciebie, widać że się szanujesz, a co do takich spraw jeśli nie czujesz się gotowa - nie rób tego na siłę i daj chłopakowi do zrozumienia że jeszcze nie teraz, tak naprawdę i Ty i chłopak będziecie wiedzieć kiedy jest ten odpowiedni moment, jeśli uznasz że to odpowiedni moment to wtedy przełamiesz się i odrzucisz nieśmiałość, że zapomnisz o tym że kiedyś bałaś się dotknąć penisa - każdy ma ten pierwszy raz w końcu ;). A co do depilacji.... Twoja rzecz, zrobisz jak zechcesz. Ja bodajże od 15 albo 16 roku życia się depiluję, nie dlatego że czekałam już na jakąś okazję, lecz dlatego że nie cierpię włosków na cipce. Robiłam to tylko dla swojej wygody. Jeśli nie chcesz się depilować na siłę, to nie rób tego. Chyba że chłopak Ci to kiedyś zasugeruje ;).

Gość dskjdnfknfbh
nie no wstydzilabym sie zeby on zobaczyl takie wlosy, ale tez nie wiem jak mozna sie golic caly czas, jak sie pare razy golilam to straszne krosty wyskakiwaly i drapalo, okropnosc...

lauriii8717 Powiadasz, że każdy ma swój "pierwszy raz w końcu"? To co powiesz o tej 27 letniej dziewicy co czasem się tutaj pojawia? Właśnie przez gadanie takich jak ty Polki są mizerne w łóżka i stają się trochę bardziej doświadczone w łóżka mają dopiero 30-40 lat. Katastrofa

Gość malotala 123456789
a mi kłaki wystają z majteczek ale chłopakom to nie przeszkadza bo przeważnie i tak im tylko obciągam - z połykiem ma się rozumieć :) Jak się bawić to się bawić ! ;)

Gość lauriii8717
Autorko, ja z opowieści niektórych moich koleżanek które w życiu tylko raz się zgoliły, to wiem że miały okropne krostki i przestały się depilować tam. Powiem Ci tak - ja to robię regularnie (nie codziennie), lecz co parę dni. I w tych miejscach moja skóra nie ma tej tendencji do wyskakiwania krostków. Może zacznij to robić stopniowo - wydepiluj sobie delikatnie maszynką tam, posmaruj się np. penatenem albo sudocremem. Albo też jest dwupack z Veeta do okolic bikini - zawiera krem do depilacji okolic bikini oraz krem po depilacji który chroni przed podrażnieniami i nawilża tam skórę. Spróbuj może w ten sposób. Bo nie wątpię że po takim zabiegu wyskoczą Ci krostki, więc wylecz to miejsce kremami, a jak pojawią się znowu włoski - powtórz depilację aż skóra się przyzwyczai.

Gość lauriii8717
rozczarowany polkami - wiesz ja nie twierdzę że tutaj siedzą tylko Ci co mają bujne życie seksualne. Ten kto obecnie jest dziewicą bądź prawiczkiem, to nie wątpię że w końcu kiedyś tego doświadczą - to mam na myśli ;).

Gość omnomnom
mój pierwszy raz też był w wieku 19 lat :) i w ogóle pierwszy chłopak :) tak że on musiał mnie wszystkiego nauczyć i był wyrozumiały, ale jak widziałam jaki jest podniecony to tak mnie nakręcało, że byłam odważniejsza :) a jego nakręcała ta moja nieśmiałość i że musiał zdobywać :) za pierwszym razem się nie zgodziłam na wszystko, ale przy każdej wizycie było o krok dalej. Dużo o tym gadaliśmy na spokojnie (w TYCH momentach nie mieliśmy do tego głowy) ;)

Gość dskjdnfknfbh
dzieks lauriii8717 :)

Gość Marta,23
nie masz czego sie krepowac...jak juz wlozy ta reke ci tm gdzie trzeba to bedziesz wniebowzieta:) gwaratnuje ci too...i nie wstydz sie miliony par na swiecie w tej samej sekundzie tobi to samo. Co go golenia....pogdaj o tym z chlopakiem...a moze on nie lubi zupelnie golych? Moze tylko przytnij to owlosienie ,albo ogol boki i zostaw paseczek na srodku:)

Gość zalosnyzalll
A tak zapytam- sama wkładałaś sobie tam kiedyś rękę ;)?

Gość dskjdnfknfbh
nic tam nie wkladalam

"Mimo że mam" :O Już ci dziewczyna pisze o wieku :O Kolejny kabaret i nieudolna prowokacja. W życiu nie napiszesz nitz dobrego, po za poradnikiem dla gospodyń i pełnym uniesień romansidłem. 💤 Proszę przyzwyczajaj się do tego. :O

Gość zalosnyzalll
No i dlatego wydaje się takie krępujące, nienaturalne, ale to minie, nie rób nic na siłę, powoli się oswajaj(cie) skoro nie jesteś gotowa od razu, a z tego co piszesz nie jesteś.

Gość staralotoska8754
Skonczylam 19 lat z chlopakiem spotykalam sie prawie dwa lata, ale tylko sie delikatnie czasem piescili i calowali jego rodzice mnie juz poznali,wciagu tygodnia poinformowal mnie ze jak chce to w sobote moge do niego wpasc bo rodzicow nie bedzie to mozemy sobie porozmawiac i jakis film ogladnac powiedzialem ze bede grzeczny i delikatny, przyszla sobota i moje skarbie tez przyszlo zrobilem cos do picia poscilem film na podkadzie erotycznym,film lecial a ja zaczalem ja erotycnie dotykac jej piersi napoczatku stawiala opor i po paru minutach nie tylko rece piescily pirsi ktore juz bez biustonosza byly ale i jezykiem jej sudki lizalem,zaczela szybciej oddychac, polorzylem reke na jej noge iprobowalem rozsunac,powiedzala nie prosze ale nogi sie rozeszly, byla w spaniach zaczalem przez spodniemasowac c..ke zaczalem mocniej ja calowac i na dole masowac poraz pierwszy mocno mnie przycisla do siebie zaczela zybciej oddychac zaczalem mocniej pirsi masowac, mowiedziala mi ze obie calem byc delikatny to pytam czy nie jestem delikatny i ta moja delikatnosc ja podnieca, zaczalem odpinac jej spodnie zeby dostac sie dodoliny milosci, slysze jak mowi nierob tego, ale nogi dalej sa rozsuniete inic nie robi zaby postawic opor,jeszcze zastal mi jaden gozik a joasia znow mowi ,nie rob tego,ale ma coraz ciezszy oddech,reke pod majti wsunalem pad dlonia poczulem jej muszelke,zaczalem wsuwac palce do srodka,uslyszalem dwa razy nie,a w przeciwiejstwie do tych slow nogi jeszcze wiecej sie rozeszly i dupcia zeszla nizej sprobowalem sciagnac spodnie uslyszalem ze pyta co robisz,mowie nie czujesz i mowie podnies sie troszeczke, gdy uslyszalem slowo nie to dupcia sie unieslai spodnie zsunalem tak daleko jak tylko dalem rady,dlon polozylen na muszelce i zaczalem kierowac palce do wejscia do srodka i zaczela krzyczec nie a dupcie w gore podnila ,dolorzylem drzeci palec i wpychalem ile mglem ruszalem na wszystkie strony,przycisla mnie do siebie i myslalem ze mnie pogryzie a dupcia zaczela coraz szybciej i coraz glosniej wypowiadalo slowo bardzo wolno nnnniiiiiieeeee ,wpewnej sekundzie reke mi perzycisla do pochwy dupcie podniesla i wydala krzyk roskoszy.Po chwili reke mi sama z tej muszelki odsunela,i pyta co ja jej zrobilem,a ja pytam czy jej dobrze bylo,uslyszalem ze codownie z szkoda ze juz sie skonczylo,i pyta a co zemna polozylem jej reke na czlonka i mowie popac on czeka na ciebie, siagle spdnie idalem jej do reki, i pyta co ma robic bo pierwszy raz ma czlonka w dloni powiedzialem zeby do buzi wlozyla igo ustami piescila,slysze znow: nie jak, wlozylem sobie moj palec do swoich ust i jej pokazalem pare razy wlozyla glebiej i mowie jej a teraz ssij,zaczela troche niesprawnie ale coraz lepiej jej to wychodzilo,az jej buzie sprma napelnilem,az sie zerwala i troche odsunela ale go z buzi nie wypuscila,i po chwili polknea popijajac sokiem. na koncu jeszcze raz za pytala o powtorke .Mowi dalej ze pierszy raz by sie ze mna kochac chciala,bo bylem bardzo delikatny i zadnego bulu nie zaznala jak jej tyle palcow wlozylem,za polgodziny po grze wstepnej sama ruchami kierowala i swoje dziewictwo pozegnala, i potem sie ze mna czesto kochala i moja zona zotala

Gość Zachowujesz sie jak dziecko
Idz cofnij sie do piaskownicy jak cie tak wszystko krepuje. No kurwa mac. Dziewczyno masz 19 lat juz stara krowa jestes.