Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efffkaaa2

Za brak wiary w boga można stracić prace. Dlaczego ?

Polecane posty

Złośliwcze daruj sobie teksty do mnie, ja już z Tobą konwersację zakonczyłam, bo naprawdę nie mam ochoty sie wkurzać.Ludzi chamskich najlepiej ignorowac, takż od tej chwili-nie ma Cie tu dla mnie.I możesz pluć na mnie ile chcesz.Jadę dalej bez czytania Twoch wypocin. ps i dla Twej info-to nie jest Twoje prywatne forum, więc póki kogoś nie obrażam mogę wklejać co kolwiek-tym bardziej ze to nie jest spam, bo na temat topiku. Tak więc-pozdrówki caluski i żegnam Cię na dziś. x Sąd w Kairze skazał zaocznie na karę śmierci koptyjskich chrześcijan za obrazę islam. Skazani, obecni poza Egiptem, rozpowszechniali filmik na temat muzułmanów. Media szacują, że chodzi o 6-8 osób, które przebywają poza Egiptem. Skazanym zarzucono współdziałanie przy produkcji antyislamskiego filmu "Niewinność muzułmanów" ("Unschuld der Muslime"). Zdaniem sądu poprzez uczestnictwo w produkcji i rozpowszechnianiu filmu skazani dopuścili się obrazy islamu oraz proroka Mahometa. Wszyscy skazani, wśród nich producent filmu, znajdowali się poza salą sądową, za granicą. Według mediów wśród nich znajduje się amerykański pastor Terry Jones, który zasłynął apelami o palenie Koranu. Jones zalicza się do zdecydowanym promotorów filmu. Przedstawiciele Kościoła koptyjskiego opisali wyrok jako "surowy", jednak jednocześnie zaznaczyli, że Kościół odrzuca każdy akt obrazy religii. Opublikowany we wrześniu na YouTube film amerykańskich Koptów przedstawia demonstracje w świecie muzułmańskim oraz agresywne ataki na amerykańskie instytucje i zachodnie ambasady, przy których wielu ludzi zmarło. Z powodu filmu doszło wówczas do aresztowań osób pod zarzutem rozpowszechniania filmu. Koptyjski nauczyciel został z tego powodu skazany na 6 lat więzienia. Koptyjski bloger oczekuje zaś na proces.

Gość njun niezalogg
glos rozsądku podpowiada: biskup Paryza ma prawo chronic swoich zasad w obrebie wspolnoty KK "pederaści" (jakie śliczne i niedeprecjonizujące określenie) mają prawo domagać sie ustanowienia dla siebie okreslonych praw w obrebie wspolnoty swieckiej zwanej przestrzenią spoleczną, w ustawodastwie panstwowym i w prawie cywilnym. i niech nikt nie przesadza z wlazeniem drugiemu do ogrodka.

Njun ja tylko wklejam cytaty-osobiscie nie mam w zwyczaju mowic inaczej niz gej.Ale -no nie ma sensu czepiac sie słowek.Aczkolwiek wydaje mi sie slowo pedarasta chyba nie jest pejoratywne(co inne pedał-to tak).Jak równiez np IDIOTKO-i temu podobne, ktore są tu tolerowane na porzadku dziennym.Fajnie ze one nikomu nie wadzą :O O tym ze sie zgadzam to mialam na mysli z ta praca, gdzie napisalas ze gdy ktos ją traci nie ma to znaczenia czy jest to odosobnione.

Gość njun niezalogg
pederasta- to jest osoba seksualnie zainteresowana chlopcami w wieku 12-18 lat. wniosek wyciagnij sama,

"Nawrócą ich... głodem Domy i gospodarstwa 18 rodzin zostały zajęte przez przedstawicieli laotańskiego rządu, zaś sami mieszkańcy zostali umieszczeni w czasowym obozie nieopodal wioski Katin, w dystrykcie Ta-Oi, w południowej prowincji Saravane. Pozbawiono ich racji żywnościowych, by w ten sposób zmusić ich do wyrzeczenia się chrześcijaństwa. Także sąsiadom władze zabroniły dostarczać więźniom jedzenia. Władze chcą zagłodzić laotańskich rolników, chyba, że ci wyrzekną się wiary w Jezusa Chrystusa. Pierwszych chrześcijan do obozu zaczęto wywozić jeszcze w ubiegłym roku, w styczniu 2010 roku zamknięto tam jedenaście rodzin, w grudniu – kolejne pięć. Władze zabroniły chrześcijanom wstępu do wioski i uprawy własnej ziemi. Teren uprawny wokół obozu został zniszczony. Rodziny uwięzionych poinformowano o zakazie dostarczania pożywienia bliskim – donosi Christian Solidarity Worldwide. Nie zapowiada się, by sytuacja uległa poprawie. - Nasza organizacja wzywała rząd Laosu do przestrzegania konstytucji wobec wszystkich obywateli i umożliwienia mieszkańcom Katin powrotu do swoich domów – zapewnia dyrektor Christian "Solidarity Worldwide, Stuart Windsor. eMBe/AsiaNews/Pkwp http://www.fronda.pl/news/czytaj/nawroca_ich_glodem x Chcę pokazać że tego jest sporo, różnych sytuacji gdzie po prostu ludzie są przesladowani jednak wlasnie za wiare.Co do LOT u to tam chodzilo o to aby nie urazic uczuc religijnych ateistow poprzez to ze np stewardessa mialaby wlasnie jakis krzyzyk czy medalik czy cos takiego.Z kolei przeciez religij turbany i burki sa respektowane, wiec troche to trudno pojąc ze jedno sie respektuje drugiego nie..

Gość njun niezalogg
nie,nie czasem pedofil podnieca sie dziecmi do 12 lat.

"Trzystu żołnierzy zaatakowało koptyjski klasztor w Egipcie. Zakonników potraktowali gazem łzawiącym, pałkami, kamieniami i zbitym szkłem. Władze chcą wygonić chrześcijan z klasztoru i uczynić z niego hotel. - Jak zawsze i tym razem powiedzieliśmy do nich: nie opuścimy klasztoru i jesteśmy gotowi umrzeć za naszą chrześcijańską wiarę śmiercią męczeńską, co jest zaszczytem dla każdego chrześcijanina – mówi o. Paulus z koptyjskiego klasztoru Makarios w Egipcie. 8 września klasztor został zaatakowany przez trzystu egipskich żołnierzy, którzy przez ponad dobę bili zakonników. Ponadto poddawali ich działaniu gazu łzawiącego, a także obrzucali kamieniami i kawałkami szkła. W wyniku bandyckiego napadu trzech mnichów uległo ciężkim obrażeniom. Koptowie z Makarios mają problemy z władzami od końca lat 90-tych XX wieku. Założony w 1960 roku klasztor ma zostać przerobiony na ośrodek turystyczny. Obok klasztoru wybudowano już basen – widok skąpo ubranych turystek ma rozpraszać mnichów i zmusić ich do opuszczenia swego miejsca pobytu. Ponadto egipskie władze szykanują mnichów wysokimi grzywnami. Chrześcijanom, którzy próbowali przywozić zakonnikom materiały budowlane, odebrano na pół roku prawa jazdy. Pewien mężczyzna, który chciał im ofiarować pożywienie, został pod pretekstem... obrazy islamu aresztowany i był przetrzymywany przez trzy dni w więzieniu." sks/Livenet.ch

Gość njun niezalogg
żeby tylko wystarczylo Ci sil na pacierz, nie wklejaj za długo, spokojnej nocy:)

Gość hdjdskks
Jasne że chrzescijanie są i byli od zawsze gnębieni. Co 3 minuty ginie na swiecie chrzescijanin.Nie dawno byla sprawa Asii Bibli, (więcej jest takich) A ok10 lat temu głośna była sprawa australijskiego misjonarza-baptysty Grahama Stewarta Stainesa, który pracował wiele lat w Indiach (w stanie Orisa), służąc zwłaszcza trędowatym. ekstremiści hinduscy spalili go żywcem w samochodzie wraz z dwoma jego małymi synami. Jego żona Gladys przebaczyła mordercom

Gość pederasta to
W szerszym sensie termin ten w języku polskim jest także używany na oznaczenie homoseksualizmu męskiego w ogólności

Heh się normalnie tak zdenerwowałam tym szczerusiem że musze sobie na uspokojenie powklejać trochę :D ;) Ale racją, lepiej walnąć paciorek i przeprosic za to ze się dałam sprowokować ..i iść w kimono-ostatnia wklejeczka :) x http://www.deon.pl/wiadomosci/swiat/art,1289,swiat-ignoruje-przesladowania-chrzescijan.html Świat ignoruje prześladowania chrześcijan "Wall Street Journal" nawiązując do niedawnego ataku w Egipcie na grupę chrześcijańskich Koptów ocenia, że niewiele wspólnot dotykają tak silne represje, jak chrześcijan w krajach islamskich, a jeszcze mniej - tak niewielka udzielana im uwaga. Gazeta powołuje się na raport organizacji Open Doors, według którego osiem na dziesięć krajów świata, gdzie chrześcijanie są najbardziej prześladowani, to państwa islamskie. "WSJ" wskazuje, że w Iranie przejście na chrześcijaństwo zagrożone jest karą śmierci, a w Arabii Saudyjskiej publiczny kult innych niż islam religii jest zakazany. W konsekwencji "niegdyś kwitnące wspólnoty chrześcijańskie w świecie islamu" szukają schronienia "w bezpieczniejszych przystaniach, często w Europie czy USA" - pisze gazeta. Dzieje się tak nawet w ważnych ośrodkach religijnych jak Betlejem - tu, zauważa "WSJ", "chrześcijańska większość w dużym stopniu uciekła po dojściu do władzy w latach 90. represyjnych rządów Jasera Arafata i pojawieniu się islamistycznych grup takich jak Hamas". Chrześcijanie mogą zarazem, zdaniem "WSJ", w pobliskim Izraelu "swobodnie i otwarcie praktykować swą religię". "Wydaje się naturalne, by przynajmniej nieco uwagi poświęcano na Zachodzie ciężkiemu losowi tych chrześcijan. Tymczasem, uwaga wydaje się nieustannie skoncentrowana na "islamofobii" (...). Tolerancja Zachodu dla jego dużych społeczności muzułmańskich ostro kontrastuje z dogmatycznością świata islamskiego i prześladowaniem w nim mniejszości religijnych" - podkreśla "WSJ".

Gość njun niezalogg
wlasnie zauwazylam ze termin pederastia oznaczajacy seksualny pociag do mlodych chlopcow , jest uzywany jako synonim homoseksualizmu przez katolickie portale polskie;) zamiennie jest używany także temin: zboczeniec:) biskup Peatz, znany snob i czlowiek o wyrafinowanym guście, by sie obrazil jako pederasta ze nie uwzględnia sie jego specjalizacji i miesza z ogółem pedałów:)

Ok ostatnie-słowo na srodę(tzn czwartek) wiesz Njun ja nie wiem, mnie tam to aż nie spędza snu z powiek czy ktoś tak mowi czy tak, z tego co wiem to to slowo oznacza geja po prostu, homoseksualste a na pewno nikt z katolikow go uzywających nie ma zamiaru obrazac nim kogoś.Tak samo uzywaja slowa dewiant (zboczeniec to moim zdaniem przesada-tak bym nie powiedziala nigdy), ale homoseksualizm jest zaburzeniem wiec slowo dewiacja jako zaburzenie to myslę że nie jest tez epitet.Epitet to slowo pedal na przyklad, czy homoś, albo jakoś tak.Ale mniejsza już o to-idzmy spac nie ma co się tam wadzić o okreslenia chyba? Dobranoc. ps widzialaś może to zdjęcie na ktorym jest kobieta z odciętą polowa twarzy? To tak z innej beczki-mąż (muzulmanim) jej odciąl nos, za "karę" bo cos tam, bo chciala chyba przejsc na chrzescijanstwo czy jakos tak.. albo za zupa za slona byla? Nie pamietam.To tak nie na temat, ale jednak trochę...

Bo trzeba ratować i mścić krzywdy naszych braci. W Europie mam szanować tą hołotę, a oni u siebie mordują chrześcijan, chociaż w takim Egipcie czy Syrii chrześcijanie byli na długo przed kozojebcami? Powinna powstać jakaś radykalna organizacja chrześcijańska, która polowałaby na liderów muzułmanów, którzy nawołują do nienawiści i ścigałaby zbrodniarzy.

Przecież to już było. Prawdziwy katolik obrońca chrześcijan nie przepuści żadnej okazji żeby złupić kozojebców i zabawić się z ich kobietami.

Gość njun niezalogg
pederastia oznacza to, co oznacza, taka jest etymologia tego terminu, od greckiego pedos chłopiec uzywanie w publikacji tego zwrotu dla okreslenia ogolu spolecznosci homoseksualnej jest celowym albo niezamierzonym ale niewątpliwie znieważeniem. Nie przeszlo przez klawisze tym autorom napisać" homoseksualisci, geje a bali sie lub nie chcieli wyjsc na chamow i napisac: zboki, dewianci, diably wcielone, to napisali pederaści. Brzydziej brzmi niz gej ,bo cos brzydszego oznacza, a zawsze mozna potem sie tlumaczyć że: "w polsce peerasta to to samo co homoseksualista, bla bla bla Nie ma przypadków:)

Gość pederasta to
żeby być gejem to trzeba być bogatym najlepiej kreatorem mody inaczej jest sie reularnym pedałem

Gość njun niezalogg
Ja piszę"pedały", ale w publikacjach trzeba używać słów przyjętych i właściwych znaczeniowo.

Gość podbijme
Uper