Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dragon Casanova

Założyłem konto na portalu randkowym

Polecane posty

Dziś właśnie założyłem konto na portalu randkowym. Trochę z nudów bo mam wolny wieczór a trochę dlatego, bo już zaczęły mnie nieco nudzić dziewczyny z dyskotek.Tak więc w oczekiwaniu na wiosnę postanowiłem otworzyć się na nowe horyzonty... Napisałem do kilku dziewczyn, których wygląd w miarę przypominał zadbaną i atrakcyjną babkę i prawdę mówiąc jestem zawiedziony. Jakoś te dziewczyny z dyskotek są bardziej wygadane i otwarte... Przez net mam wrażenie, że jednocześnie rozmawiają z kilkoma innymi lub są tak ograniczone umysłowo, że stać je na szczątkowe wypociny typu tak, nie, może, i inne zdania do max 3 słów. Gdzieś kiedyś przeczytałem, że kobiety wypowiadają prawie 2x więcej słów - śmiem w to wątpić. Jakaś tragedia intelektualna pozbawiona humoru, flirtu czy chociażby swobodnej wypowiedzi. Eh.. na żywo jest znacznie łatwiej. Kilka też do mnie napisało lub kliknęło, że chcą mnie poznać ale jak zobaczyłem profile to: albo mega brzydkie, albo grube, albo dzieciate (tych trzecich najwięcej) - czyli nic co by mnie interesowało.

Gość gadaś beę dyskotekowe cizie
ktoś na kims sie przejechał

Gość fdsagaefgerg
Trudno jest tak pisać z obcym człowiekiem bez kontekstu...

Gość fdsagaefgerg
To po co do takich piszesz, desperacie? :P

Gość belbi
A ciekawe na jakim portalu założyłeś to konto, że tak ciężko dogadać się z jakąś normalną dziewczyną? Ale skoro piszesz, że niektóre w swojej wizytówce nic nie piszą o sobie, zero informacji, to domyślam się, że jakiś darmowych wybrałeś. Bo na tych lepszych jest moderacja wizytówek i nie pozwoliliby, żeby w opisie NIC nie było. I niestety, ale na takich podrzędnych portalach faktycznie ciężko nawiązać jakikolwiek kontakt, bo albo dziewczyny sobie zakładają tam konta, żeby się dowartościować i zobaczyć ilu facetów do nich napisze albo sam portal zakłada fikcyjne profile, żeby przyciągnąć nowych użytkowników. Ja mam doświadczenie na portalu mydwoje, to ten z gatunku matrymonialnych portali. Płacę, ale przynajmniej nie mam tego problemu, o którym Ty piszesz. Przeważnie otrzymuję odpowiedź na napisane wiadomości i zdecydowanie nie w stylu "nie", "tak" czy "spadaj". Rozmowy na poziomie, dziewczyny też. Tylko, że skoro Ty szukasz zastępsta za dziewczyny z dyskotek, to nie wiem czy tam znajdziesz takie dla siebie. Bo jednak na tym portalu osoby szukają poważniejszych związków, raczej przelotne znajomości odpadają. Ale moim zdaniem nie powinieneś zrażać się ogólnie do portali randkowych, tylko może spróbować jakiegoś innego?

Gość Lenka Elenkaa
skąd jestes ?