Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

prezent na urodziny dla dziewczyny ?

Polecane posty

Gość pyskata ania
Czym sie interesuje,jak wyglada,jaki styl preferuje Twoja girl?

lubi czytać , podróżować i taniec towarzyski . ale książka to oklepany pomysł

Gość pyskata ania
Moze bizuteria? Kobiety kochaja blyskotki:-)

hmm nie wiem czy uda mi się trafić w jej gust. ale moze i dobry pomysł dziękuje :) masz jeszcze jakiś pomysł ?

Gość BlackHeavy
kwiaty zawsze niezawodne, ale to jako dodatek. Książka niby oklepana, ale na prawdę sprawia radość komuś kto lubi czytać. A może jakąś książkę podróżniczą ( o wymarzonym do odwiedzenia kraju).

Gość pyskata ania
Jak nie bizuteria to kosmetyki:-) ja ostatnio dostalam sliczna torebke,jestem mega zadowolona:-) ale ja to taka typowa kobietka:-) zalezy co kto lubi.

Możesz jej zafundować coś przyjemnego, np masaż czekoladą. I jeszcze na kwiaty Ci zostanie.

Gość BlackHeavy
Jeśli to właśnie typowa kobietka to biżuteria, kosmetyki, perfumy będą ok. Niektóre dziewczyny z takich prezentów sie nie ucieszą

nie dokońca typowa :D a co wy byście chciały dostać ? taki wasz konkretny wymarzony prezent ? tylko nie jakiś mega drogi :)

Gość pyskata ania
Ja sie uwielbiam malowac wiec ucieszylabym sie gdybym dostala jakas duza palete cieni albo nowe pedzle do makijazu., nie pogardzilabym fajnym podkladem ale to mialbys ciezko kupic bo musialbys wiedziec jaka ma cere, no i odpowiedni kolor dobrac...perfumy tez ciezko kupic bo musisz wiedziec jakie lubi... zadna kobieta nie pogardzi perfumami chanel ale one sa drozsze niz 100 zl... moze zapytaj ja co chcialaby dostac:-) albo hmm zafunduj jej romantyczna kolacje w wykwintnej restauracji, daj czerwone roze i niewielki upominek. Powinna byc zadowolona

pędzle nie ode mnie dostała :) myśle ze po prostu musze się przejść po sklepach i moze wpadnie mi cos w oko , inaczej nie zdecyduje . dziekuje za pomoc :*

Gość BlackHeavy
Może nie jakiś wymarzony ale cieszyłabym się z płyty ulubionego zespołu , albo z biletu na koncert( to byłoby mega;D). Zestaw z dobrym gatunkiem kawy lub herbaty( yerba mate szczegolnie, bo od dawna chcę sprobować). Książkami również bym nie pogardziła.

Gość BlackHeavy
Fajny pomysł to pochodzić razem z dziewczyną po sklepach jak nie wiesz co kupić, wtedy zobaczysz co się jej podoba, do czego ją ciągnie:)