Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyzeq1111

znowu nie jestem w ciazy :(

Polecane posty

Gość anyzeq1111

Witam, 4 miesiace temu postanowilismy ze przestajemy sie zabezpieczac i ze co bedzie to bedzie - i nie hylo nic, Tera jest to pierwszy cykl takich swiadomych staran co i kiedy dni plodne itd. Ostatni okres mialam 14.02 nastepny 18.03 mnie czeka.l Nie robilam testu ale wiem ze nie jestem w ciazy - mam typowe okeresowe objawy - boli mnie brzuch, mam powiekszone, nie bolesne piersi, zly humor i plakac mi sie chce. Testu jeszcze nie robilam, zrobie go 18.03 rano, chociaz pewnie @ mnie uprzedzi.... Jest mi tak przykro :(:(:(

Gość anyzeq1111
Przepraszam za bledy pisze na telefonie

Gość mimi nini
mi również przykro:( ale za miesiąc masz kolejną szanse

Gość takasobietosinka
Coś o tym wiem. Mój ostatni okres był 10 stycznia a nie jestem w ciąży... Testy wychodzą negatywne. Mam tak nieregularne cykle... A staramy się juz 8 miesięcy.

Gość anyżeq1111
dzięki, siedzę i płaczę a zaraz się trzeba do pracy ogarnąć:(

Gość anyżeq1111
Współczuje takasobietosinka, a czemu masz takie nieregularne, leczysz się? Ja mam regularne cykle tylko naprzemiennnie raz 29 dni, raz 33, teraz wypada ten dłuższy...testu nie robiłam ale czuje, że to żadna ciąża nie jest....

wyluzuj, stres, napiecie i ta chec odbiera przyjemnosc z sexu i tworzy blokade - wtedy trudniej zajsc w ciaze

Gość anyżeq1111
Wiem, że nie powinnam się stresować ale tym bardziej teraz kiedy jestem przed @ nie potrafie, zawsze mam taką huśtawkę nastrojów przed @.

Gość leinehette
Mi udało sie za pierwszym razem, nie stresuj sie a tak poza tym to ty jestes jeszcze przed okresem. To skad wiesz ze nie jestes? Testt robiblas?

Gość anyżeq11111
To nie jest tak, że jestem pewna ale nie mam żadnych ŻADNYCH objawów sugerujących ciąże. Nie było implantacji - bolał mnie brzuch trochę ale był to raczej wynik niestrawności.... Teraz mam natomiast typowy PMS - rozdrażnienie (czego we wczesnej ciąży chyba nie ma), ból lekki piersi i powiększone i boli mnie brzuch...mogłabym wymyślać jeszcze o mdli mnie albonie mogę się załatwić o objaw ciąży - ale dobrze wiem, że mój organizm to wymyśla....I dodatku nie mam tego cudownego przeświadczenia o ciąży.

Gość przewrotne życie
widzicie dziewczyny jakie to życie jest :( ja wam bardzo współczuje, z całego serca. U mnie z kolei sytuacja jest wręcz odwrotna-stanę pod wiatr i w ciąży jestem.Mam ciążową fobię, niemal co mieisąc od prawie 4 lat robie testyciązowe bo boje sie ciazy

Autorko nie panikuj. Poczekaj spokojnie do tego 18. Moze nóż widelec bedzie niespodzianka. W każdym badź razie trzymam kciuki.

Gość anyżeq11111
Dzięki:( fajnie, że chociaż na forum można popisać - ostatnio zresztą nic innego nie robię, weszłam przed chwilą na temat listopadowe mamusie i się poryczałam, że mi się nie udało:(:(:(....a czemu boisz się ciąży? Byłaś już w ciąży?....

Gość malutka100000
po co się dołujesz na zapas, ja miałam objawy typowe na okres a byłam w ciąży

ja miałam wszystkie objawy okresu i żadnych ciazowych- a byłam w ciazy. Wiec sie nie stresuj tylko poczekaj- albo na okres albo na ciazę :)

Gość anyżeq11111
Dzięki za te opinie:) trochę mnie pocieszyłyście chociaż wolę się nie nastawiać, że się uda.Żadnych objawów nie miałyście nic? Nawet krwawienia implantacyjnego?

ja nie miałam NIC- totalnie. Zresztą nie nastawiałam sie na ciażę, bo był to pierwszy cykl i nie staraliśmy sie, a odstawiliśmy tabletki i kochalismy się jak mieliśmy ochotę. Jak zaczął mi sie spóźniać okres zrobiłam test no i wyszły dwie krechy :)

Gość niedługo mama...
Dziewczyny!!! Zachęcam was do odwiedzenia portalu ovufriend. Dzięki niemu znacznie łatwiej prowadzi się codzienne obserwacje, program samodzielnie na podstawie objawów wyznacza owulację, dzięki czemu łatwiej jest celować w odpowiedni dzień ;) Jest tam także forum, ciekawe porady, przyjemna atmosfera. Polecam!!! http://ovufriend.pl/?code=5f07032ed3a7e9b89508cb886871e0e97f418219 - tu się można rejestrować ;)

Gość anyzeq1111
Witam ppdnosze temat dzisiaj. Moze jest ktos z podobnym problemem?

Anyżku Drogi - 4 cykle to tyle co nic. Ja bym Wam proponowała ew. iść do ginekologa po poradę koncepcyjną - zbada Ci hormony i ewentualnie ustawi leki wspomagające. Po co się stresować niepotrzebnie :-)