Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

tchórz i niedojda jestem do kobiet !

Polecane posty

jako nastolatek troche mniej nawet prubowalem kilka dziewczyn poznac poderwac ale nie wychodzilo i zostalem wielokrotnie ponizany jak doroslem to juz mi sie nie chcialo podchodzic do dziewczyn zrobilem sie niesmialy do dziewczyn a potem kobiet noi doszlo do tego ze nie umiem rozmawiac z kobietami w moim wieku i mlodszymi uciekam od kontaktu wzrokowego z jakas kobieta bo boje sie ze mnie wysmieje raz na przystanku pewna mloda okolo 20 paru lat kobieta z delikatnym usmiechem na ustach zapytala sie mnie o godzine zatkalo mnie i stanolem jak slup soli i nie wiedzialem co zrobic po kilku sekundach ciszy odpowiedziala jej ktos kto byl akurat ze mna na tym przystanku chociaz sie nie pytala nikogo wiecej tylko mnie przyjechal autobus i odjechalem jestem tchorzem i tak pozostanie juz chyba

Gość taki jeden facet 28
to co się z toba dzieje to normalna sprawa. w wyniku wielu porażek twoj organizm sie broni bo utarł Ci się w głowie juz taki schemat. Czy bedziesz chciał żyć dalej w tym schemacie czy nie to juz zalezy tylko i wyłącznie od Ciebie.

Gość prawiczandra
A trenerzy PUA mówią że jak podejdziesz do 100 kobiet to zbudujesz potężną pewność siebie na wieki wieków ament.

Gość koscielny
Ja podchodze do kilkuset kobiet w niedziele i wiekszosc mi kase daje. A dalej jestem starym kawalerem

ja bym nie dal rady zgadc do kogos na ulicy powiedzial bym hej albo czesc i by sie skonczylo n tym :o

Gość no inigdy nie będziesz miał
kobiety i pogódz się z tym wreszcie.

Gość prawiki są tutej
Ble Ble nie ma w słowniku wyrazu kapitulacja.

Gość fDSG?S
albo się z tym pogódź, albo zmień!

Musisz gadać z ludźmi, mówiłem Ci. W sklepie, z jakąś babcią na przystanku itp.

ze starszymi nie mam problemu jakos tam rozmowa idzie ale jak mam rozmawiac z kims mlodym to nie idzie

Gość anuanianiana
oj Ble Ble :D to próbuj i tyle :) w końcu sie uda :)

Gość anuanianiana
ale to w realu musisz się zacząć obracać :) z portalami wiadomo jak jest. Raczej udanego związku z tego nie będzie. Może najwyżej kogoś do łóżka znajdziesz :D ale tak to..nie za bardzo chyba ;)

Gość anuanianiana
no, niekoniecznie w sklepie 'real' ale jakiś pub, księgarnia nawet może być :D

e tam wrzyciu nie podejde do zadnej kobiety to koniec nie ma o cym gadac nawet zatkalo by mnie i tyle 🖐️

Gość anuanianiana
ej, uwierz w siebie :) serio, dasz radę :)

Gość Zdziwek pospolity
A nie mówiłem ?. Z lalką pójdzie ci "jak ta lala" :D

Gość Looooser pomarańczowy
Ble Ble dał sobie spokój z kobietami.

Gość Looooser pomarańczowy
nn

oddychac musze zeby zyc:) a Ty zlosliwy byc nie musisz, to twoj wybor a to ze jestes zawsze nawet wtedy kiedy nie wypada to swiaczy o Tobie wyopbraz sobie, ze sa na tym swiecie niepismienni, analfabeci, dyslektycy i ludzie z niskim ilorazem inteligencji myslisz, ze kazdy ma na to wplyw? az tak glupi to chyba nie jestes jak sie przypierdalasz do kogos to chociaz rob to wtedy kiedy jest to zasadne a nie zeby poczuc sie lepszym od kogos takiego jak bleble

zs ma trochę radochy, kiedy może dopieprzyć jakiemuś choremu psychicznie biedakowi na forum. ­ taki z niego spełniony wygraniec. oni z ike chyba są intelektualnymi bliźniakami.