Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

tchórz i niedojda jestem do kobiet !

Polecane posty

Gość IMO12335
Tamari - najpierw twierdzisz: "wyopbraz sobie, ze sa na tym swiecie niepismienni, analfabeci, dyslektycy i ludzie z niskim ilorazem inteligencji" ­ Po czym piszesz: "az tak glupi to chyba nie jestes". ­ No jak to tak? Najpierw oczekujesz, iż Mistrz zabłyśnie wyobraźnią, po czym sama nią lśnić nie chcesz. :classic_cool:

"zamiast pisac te dyrdymaly to po prostu sie odpie**ol" ­ a wiesz szczerusiu, że skoro ty możesz się dopierdalać do innych, to inni mogą się dopierdalać do ciebie? :classic_cool: ­ to jest forum publiczne, a nie szczerusiowe, ­ proponuję żebyś teraz napisał coś o pchłach, machaniu łapą lub po prostu swoje imbecylskie "ja pierd" :) ­ chociaż trzeba przyznać, że faktycznie podobnie jak pierd psujesz powietrze :classic_cool:

Gość s_z
zs to sfrustrowany kretyn

"hip hip hipokryzja" ­ rzekł ostatni sprawiedliwy :classic_cool: ­ akurat nikt z tych, którym dowalam, jeszcze oficjalnie nie wylądował w psychiatryku, a bleblak i owszem.

Gość IMO12335
żaba na odwyku "a wiesz szczerusiu, że skoro ty możesz się dopie**alać do innych, to inni mogą się dopie**alać do ciebie?" ­ Zielona Żabo - jak to ktoś wcześniej napisał "hip hip hipokryzja"...ups! :classic_cool:

Gość IMO12335
s_z "zs to sfrustrowany kretyn" ­ Ironia i sarkazm są zawsze mile widziane! Wszędzie! W każdych ilościach i bez wyjątku na kontekst! Dlatego uprzejmie proszę o okazanie szacunku, który NALEŻY się Mistrzowi. :classic_cool:

ja nie jestem hipokrytką. ja jestem trollem :classic_cool: ­ to dziwne, że grono tak inteligentnych ludzi jak kafe-elyta jeszcze tego nie odkryło :classic_cool:. ­ ale cóż, nie każdy musi być biegły w myśleniu.

"odwiedzilas go tam, czy tak napisal?" ­ przypomnę ci niedojdo ten tekst, kiedy będzie kolejna dyskusja o tym, gdzie to nie bywałeś i czego nie robiłeś :classic_cool: ­ zawsze szczery i prawdziwy japierdzie :classic_cool:

gdzie to nie bywałeś i czego nie robiłeś x no faktycznie, nie jestes biegla, bo widzisz zabciu, ja od nikogo nie oczekuje, ze uwierzy, ty jednak uwierzylas bleblakowi, tak? jak to mowi jedna debilka na tym forum "szacun"

z radoscia sie odpierdalam zs szkoda czasu na takiego nadetego dupka jak ty z przerostem ego

Gość IMO12335
zawsze szczery "no faktycznie, nie jestes biegla, bo widzisz zabciu, ja od nikogo nie oczekuje, ze uwierzy" ­ Dokładnie! Widzisz Zielona Żabo, Twa skromna moc pojmowania, nie ogarnia, że częste i intensywnie wygłaszane opowieści, nie mają na celu ukazanie swej wspaniałości, czy przekonanie do swych racji na przykładach, a najzwyczajniej w świecie są istotą bytu, która nie podlega dyskusji, czy zwątpieniu. :P

Gość ike to jeszcze w miarę jest
ale zs to kompletnyidiota

"ja od nikogo nie oczekuje, ze uwierzy" ­ skoro swój cenny czas marnujesz na komentowanie ściemy, to jak cię nazwać, jeśli nie idiotą? :) ­ oczywiście, że w nic nie wierzysz. ­ z pewnością dlatego ociekasz hektolitrami dystansu :classic_cool:

Gość szczery :D
:)😍:(😍🖐️😭:classic_cool::D🖐️;)😭😘😘😍 💤 :o:D😭💤 💤 ;):( ;)😠:)💤 💤 :(:classic_cool:😴😍😍🌻😡:):(🖐️🌻:P;)😭 😍🖐️:D:classic_cool:😡😠😴😍😠:classic_cool::)🖐️🖐️ ;):)🌻🖐️:(😭😍:P🖐️💤 :D😍;):D:classic_cool::D😠😡:classic_cool: :D😍🌻😠:)🌻😴:(😡💤 :o😴🖐️🖐️😴 🌻😘:(😴😴😭💤 ;):(😴 :D😴🖐️:P:D💤 ;):(:classic_cool::)🖐️🖐️:o:o😴😴:( 😠😘😍😠:classic_cool:💤 💤 :classic_cool::P😡 :o🌻😍:classic_cool::classic_cool:😭😡😡:classic_cool:;)🌻:D🌻:o:classic_cool:😭 😴😘:P💤 😴:o💤 :P😘😍:o:o😠😴:(:classic_cool::D;)😠 :):P🌻:)🌻 :classic_cool::o:classic_cool:;);) 😡;):D:classic_cool:💤 :classic_cool::)😴😍😘😠:)😡;)😍:)😍;)😍 😡;):o:D😠;)😍🖐️ 🌻:D:classic_cool::o:D;)🖐️😭 💤 :(😍:(😘😭🖐️😍😠:D😘:)😠:D :o😴:);):o;);):D:classic_cool::)🌻:o:( :classic_cool:🖐️😡💤 😘 🌻:P;)😭

Gość psychiczny niech sobie
znajdzie forum dla takich typow a nie siedzi z normalnymi. Bo normalni nie rozumieja jego wymyslionych problemow.

Gość taki jeden facet 28
ble ble Piszesz ,że nic nie robisz. Ja myślę ,że na twoim obecnym etapie życia to kobieta to najmniejszy problem. Z tego co kojarzę to nie pracujesz ..może warto poszukać czegoś ? ..żeby chociaż coś robić i być z siebie zadowolonym. Kto cię obecnie utrzymuje ? ..nie martwi Ci to kim będziesz i co będziesz robił za np 20-30 lat ?

Gość przeciez bleblak znajdzie sie
na bruku , przeciez z tej marnej renty nie oplac czynszu etc. On jest powaznie opozniony w rozwoju.. a jego najwieksze zmartwienie to brak dupy :O

Gość Zuzanna Amelia & 14
A po co Wy w ogole gadacie z ZSem ? Przeciez wszyscy wiedzac ze to przyglup. Nie szkoda Wam czasu?

mam problemy z ortografja to prawda ale nie jestem opuzniony umyslowo czy cos x a z jakiego powodu trafilem do szpitala tez nie wiecie to sie nie dopierdalajcie x po za tym na moja chorobe zapadl tez Albert Einstein a to wielki czlowiek byl jak wiadomo