Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadzieja123321

Czy to moze by ciąża?

Polecane posty

Gość Nadzieja123321

Witam, Mam pytanie do doświadczonych staraczek lub do mam. Otóż mam 24 lata, staramy się z mężem o dziecko, jest to nasz 1 cykl starań, mimo, że wcześniej nie zabezpieczaliśmy się to też nie zwracaliśmy większej uwagi na dni płodne, w sumie to nawet unikaliśmy ich. Ostatnią @ miałam 14.02, teraz @ powinna przyjść 18.03 i tu nasuwa się moje pytanie - czy mogę być w ciąży nie mając żadnych objawów tzn. boli mnie brzuch jak na okres, piersi również jak na okres i mam zły nastrój taki naprawdę baaardzo zły nastrój, ryczę i czuję, że nie myślę 100% logicznie - jest to pierwszy raz kiedy tak silnie to przeżywam poza tym zero objawów jakichkolwiek. Niby tam bolał mnie brzuch w trakcie cyklu i ale to może jakaś niestrawność albo coś innego - staram się trzeźwo oceniać objawy bo wiem, że organizm sam może je wymyślać. Wiem, że nikt na 100% mi nie powie i muszę odczekać ale mam takiego doła psychicznego, że muszę to skonsultować z kimś, więc czy miał ktoś podobnie, czy może być to ciąża? Czy raczej trzeba uzbroić się w cierpliwość na przyszły miesiąc?

Gość dix ae
jak sie bedziesz tak spinać nad ta ciaza to nigdy nie zajdziesz, wyluzuj

Gość matka siedmiorga
Podczas cionży żem zła nie była tylko teraz jak mnie dziecioki żyć nie dajom to się denerwujem, bom ja matka pracująca a łone mnie jeszcze denerwujom.

Gość Nadzieja123321
To nie jest tak, że ja jestem zestresowana i martwię się czy jestem w ciąży. Bardzo bym chciała ale widzę sens poza tym. Chodzi o ten PMS, brzuch boli mnie normalnie jak na okres, piersi też normalnie tylko ten stan psychiczny!! Jestem bardziej rozryczana i zdenerwowana niż wcześniej przed @, wiem, że to żaden objaw ciąży jestem tego świadoma ale może ktoś tak miał podobnie....może być, że oczekiwanie napędza jeszcze bardziej huśtawkę nastrojów i dlatego tak silnie to odczuwam.

Gość Nadzieja123321
up - wypowie się ktoś jeszcze?

Gość Nadzieja123321
up

Gość matka siedmiorga
nosz żem ci mowila że to na cionże to nerwy nie biorom, wiem bom 7 razy byla.