Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet taki.....

zal mi młodych ludzi w Polsce, brak pracy, perspektyw na mieszkanie

Polecane posty

Fanie motoryzacji, no wszystko super, ale ja np. urodziłam sie w Warszawie, jestem, że tak powiem "z dziada pradziada" warszawianką i będzie mi naprawde żal, jak będe sie musiała do mniejszego miasta wyprowadzić, bo tu nie będzie mnie stać na mieszkanie.. Bo ceny są tak wywindowane... :/ A na to sie z każdym rokiem zanosi. Chyba serce mi pęknie. Nie chce mieszkać w żadnym rzeszowie, wrocławiu, czy bielsku białej. Chce kurwa u siebie ;/. Tak ciężko pojąć? facet taki... - Zastanawiam sie, czy już cie tu kiedys nie widziałam. A może to nie byłeś ty?... hmm..

Gość Fan motoryzacji 23
o kim mówisz

Gość zwarjowałem
no nie wiem czy będę mógł mieszkać w takich małych miastach. Chyba jest tam nudne...Nie?

Gość Fan motoryzacji 23
ale nie mówię o takich małych....mówię o miastach powiatowych do 200 tyś mieszkańców....każdy by coś dla siebie znalazł

Gość zwarjowałem
No a co będziecie robić na emeryturze?Kiedy już nie będzie stać na wynajęcie? Trudne :(

Gość Podobno-
pierwszy milion trzeba ukraść by potem mieć prawo egzystowac i zarabiać tym milionem. Także nie ominie nikogo Trzeba kraść.

Gość Podobno-
Są dwa wyjścia by sensownie żyć Zostać pustelnikiem lub kraść w innym wypadku albo się łamie pewne reguły i jest się biednym oraz nieszczęśliwym.

Gość Podobno-
No pomyśłcie przez chwilę czy przypadkiem tak nie jest?

Gość mam kontakt z niemcami
bo dla nich 50m2 to nie mieszkanie.

a mi tych debili polaczkow nie zal, uwazam , ze to dobra robota , ze sie selekcjonuje rozplenianie li tylko do tych bogatych . biedota i debile nie maja prawa sie plenic. zbyt duzo polactwa na swiecie , to szkodliwe

rozumiem, że wszyscy, którzy się w twojej rodzinie dorobili i dorabiają, to złodzieje, stąd takie chore spojrzenie na świat. Serdecznie współczuję.

Gość A powiedz,mi czy w
czasach musi lub chce być magistrem,niezłą pracę,mieć super laskę,wspaniałego męża ,czy naprawdę każdy jest w stanie nie tylko dziecko utrzymać,ale też wypuścić je w dorosłe życie,czy naprawdę każdy kto odczuwa potrzebę powinien się za to brać,

Gość A powiedz,mi czy w
zakładając,że masz jakieś warunki,żeby to dziecko chołubić,czy chciałbyś być rodzicem np.prawiczka z kafeterii,który może nie do końca poważnie zastanawia nad gwałten,bo wszystkie kobiety to dziwki bo lecą na kasę i nie doceniają grzecznych chłopców z dobrym wychowaniem,

Gość A powiedz,mi czy w
W niektórych okolicznościach smutno byłoby tych dzieci nie mieć,ale może doszliśmy do takiego pułapu rozwoju,że nie każdemu jest pisane bycie rodzicem i nie każdy powinien się za to brać i na pewno nie w takich ilościach jak do niedawna jeszcze bywało

Gość hahshs
to się uśmiałm...kupiłam mieszkanie 36 m2 w mieście 1o tys mieszkańców za 130 tys po dluuuuugich poszukiwaniach....gdzie sprzedaja za 100 tys ???!!!!!!!

Gość hahshs
aha zapomniałabym dodac... bardzo stare budownictwo głębokA KOMUNA:)

Gość A powiedz,mi czy w
Sam piszesz,że to nie czasy,żeby ludzie mieszkali na kupi i robili dzieci w biedzie,ale czy naprawdę jesteś wypuścić w życie dziecko,które się odnajdzie nie tyle w tych czasach,ale w tych które będą.

Gość facet taki.....
Zbieram ślimaki, pisałaś na moim temacie "zostac w warszawie" tak więc pamiętam Cię:)

Gość Geladoja
E tam ! Nie musi byc mieszkanie wlasne. Niech bedzie stac polakow na wynajecie w normalnej cenie. Nigdzie na swiecie nie ma tak, ze wszyscy maja swoje. Tak byc nie bedzie.

Gość facet taki.....
Geladoja: ale w takich np Niemczech różnica jest taka że tam wynajmuje się od spółdzielni a nie prywatnej osoby, umowy zawiera się na kilka lat, nikt Cię ot tak nie wyrzuci na bruk. Po drugie ceny najmu nie są tak wysokie w stosunku do zarobków.

Gość Podobno-
no właśnie w mojej rodzinie nikt niczego spektakularnego się nie dorobił a wszyscy ciężko pracowali, ja patrze na nasz rząd na ludzi, którzy dorabiają się nie urabiając sobie rąk i robia to w białych rękawiczkach a miomo to kradną najzyczajniej w świecie.

Gość facet taki.....
właśnie wczoraj wróciłem z Warszawy odwiedziłem to miasto:)

Gość ffdffgfgggfg
"zakładając,że masz jakieś warunki,żeby to dziecko chołubić,czy chciałbyś być rodzicem np.prawiczka z kafeterii,który może nie do końca poważnie zastanawia nad gwałten,bo wszystkie kobiety to dzi**i bo lecą na kasę i nie doceniają grzecznych chłopców z dobrym wychowaniem," tak go rodzice wychowali to co na to poradzic?

Gość fgh65758
Mój dziadek przepracował CZTERDZIEŚCI TRZY lata w hucie na stanowisku w którym co dziennie było trzeba używać siły, dostaje 1200zł emerytury dzisiaj. Moja babcia przepracowała w fabryce przetwórstwa mlecznego 37 lat i dostaje 800zł emerytury. Oboje są spracowani, schorowani, pracowali ciężko przez całe swoje życie a teraz nie mają nawet na lekarstwa.

Gość facet taki.....
żal mi było wracac do stron rodzinnych naprawde:( atmosfera u mnie w pracy jest koszmarna rodzinna firma, po drugie pracuję również w nocy, zaczynam żałowac ze się przenosiłem

Gość julka19xx
Policję nazywasz firma? To banda złodziei na usługach jeszcze większych złodziei

Gość Łódka
@ fgh65758 Mój sąsiad ma emeryturę ze dwa razy tyle, w hucie warszawskiej pracował bardzo wiele lat. Spłodził dwójkę dzieci, oboje mają rodzinę (1 dziecko) i wszyscy siedzą w jednym domu. Dobudowali piętro. Każdy ma samochód. Ten sąsiad to facet z charakterem, energiczny i nic dziwnego, że się dorobił.

Gość Ha ha ha ha _
Do: Franekbezfiranek a mi tych debili polaczkow nie zal, uwazam , ze to dobra robota , ze sie selekcjonuje rozplenianie li tylko do tych bogatych . biedota i debile nie maja prawa sie plenic. zbyt duzo polactwa na swiecie , to szkodliwe Żeby nie ta biedota cwaniaczku to byś nie miał nic dzięki nim bo to oni budują domy, podkują żywność byś miał czym się nażreć, to dzięki nim żyjesz elegancie i nic współczucia dla nich nie masz.